Hvordan Man Laver Et Blu-ray Cover

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Blu-ray Cover
Hvordan Man Laver Et Blu-ray Cover

Video: Hvordan Man Laver Et Blu-ray Cover

Video: Hvordan Man Laver Et Blu-ray Cover
Video: Sony UBP-X800Mk2 4K Ultra HD Blu-ray. Первое включение. Меню. 2024, April
Anonim

For de brugere, der downloader og brænder film fra internettet, er det vigtigt, at filmen har et smukt cover. På specialiserede websteder er der masser af tilbud på færdige Blu-Ray-covers, som du bare skal downloade og udskrive. Hvis du ikke har fundet et passende cover på Internettet, kan du selv lave det.

Hvordan man laver et Blu-ray cover
Hvordan man laver et Blu-ray cover

Er det nødvendigt

  • - grafisk editor Adobe Photoshop installeret på computeren;
  • - et specielt program installeret på computeren.

Instruktioner

Trin 1

Start grafikeditoren Adobe Photoshop. Download derefter coverskabelonen - Blu ray Cover fra hjemmesiden. Klik på "Download fil" under knappen "Føj til favoritter" i det vindue, der åbnes. Uddrag filerne fra.zip-arkivet ved at højreklikke på arkivet og klikke på "Udpak".

Trin 2

Åbn bluraycovers.psd-filen i arkivet ved at trykke på tastaturgenvejen Ctrl + O i Adobe Photoshop. Se på panelet Lag (hvis der ikke er noget panel, skal du trykke på F7 i den øverste række tastaturtaster). Gør lagene usynlige "Bk" og "Eksempel" - klik på "øjnene" til venstre for dem. Åbn mappen Blu ray Cover ved at klikke på pilen ved siden af den. Gør mappen "Box Art" usynlig. Gem dine ændringer ved at trykke på Ctrl + S på dit tastatur.

Trin 3

Download først fra Internettet, og åbn det film- eller musikalbumplakatbillede, som du vil indsætte i omslaget uden at lukke filen bluraycovers.psd. Tryk på Alt + Ctrl + I, og reducer billedet til 357x415 pixels. Klik på plakatlaget i lagpanelet og hold det, træk det til filen bluraycovers.psd.

Trin 4

Placer dette lag over "Cover Highlight" -laget for ikke at gå ud over filens grænser. Brug om nødvendigt skalering. Flet alle lag ved at trykke på Ctrl + Shift + E. Klik derefter på "Image" (Image), derefter "Trim" (Trimming) og sæt et punkt på det første punkt. Klik på "Ok".

Trin 5

Derefter skal du trykke på Skift + Ctrl + S. Gem filen i.jpg-format med 12 eller PNG-kvalitet. Giv diskdækslet et nyt navn. Udskriv dækslet og læg det i diskboksen.

Trin 6

Hvis du har brug for et rundt billede til disken, skal du bruge en anden skabelon - Blu Ray-skabelon. Download det fra Internettet ved at gentage trin 1. Åbn filen i Adobe Photoshop fra BRD Template.psd-arkivet og plakatbilledet, som du tidligere har gemt fra Internettet. Reducer skabelonen og / eller plakaten om nødvendigt ved at trykke på Ctrl + Alt + I. Skift værdierne for bredde og højde, klik på "OK".

Trin 7

Sluk for laget under paletten lag i.psd-filen under laget "Your CoverArt Here". Laget, der skal slukkes, ligner en blå firkant med en hvid stribe ned i bunden. Træk billedet på skabelonen, og placer det over laget "Etiketmaske". Flet alle lag med Ctrl + Shift + E. Gem det resulterende billede og udskriv det.

Anbefalede: