Evgeny Papunaishvili: Hans Familie

Indholdsfortegnelse:

Evgeny Papunaishvili: Hans Familie
Evgeny Papunaishvili: Hans Familie

Video: Evgeny Papunaishvili: Hans Familie

Video: Evgeny Papunaishvili: Hans Familie
Video: Репортаж WFC о Школе танцев Евгения Папунаишвили (ШТЕП) 2024, Kan
Anonim

Tv-stjerner er konstant under kontrol af medierne, især i deres privatliv. Evgeny Papunaishvili, engang en af de mest misundelsesværdige friere i hovedstaden, var ingen undtagelse.

Evgeny Papunaishvili: hans familie
Evgeny Papunaishvili: hans familie

Navnet Evgeny Papunaishvili i Rusland er kendt af et stort publikum, især for dansere, fordi han er en af de mest berømte dansere ikke kun i landet, men også i udlandet. Koreografen Papunaishvili blev husket af publikum først og fremmest for hans karisma såvel som for hans enorme talent og hårde arbejde. De mennesker, der så populære danse-tv-shows, husker den pittige skaldede fyr, som enhver partner bogstaveligt talt blev til en fremragende danser foran vores øjne. Ofte tog par med Papunaishvili førende og præmiepladser i disse tv-shows.

Papunaishvili familie

Billede
Billede

Evgeny blev født den 11. december 1981 i Moskva i en traditionel sovjetisk familie af ingeniører. Evgeny har søskende. Fra en alder af fem udviklede drengen sig i to retninger på én gang: fodbold og dans. Og hvis lidenskaben for fodbold i skolen ikke skulle skjules, da spillet altid vækkede respekt blandt drenge, så blev dans ikke betragtet som en prestigefyldt forretning blandt jævnaldrende, før den 14-årige Papunaishvili begyndte at undervise i gymnastik for penge. Fra det øjeblik blev både Eugene selv og hans hobby respekteret. Efterhånden som tiden gik, begyndte Eugene at vinde på mesterskaber på forskellige niveauer, begyndte at vinde priser og bringe priser. Over tid viste Zhenya sig at være en af de mest berettigede friere i hovedstaden.

Privatlivets hemmeligheder

Naturligvis tildelte journalister adskillige romaner til den charmerende unge mand, rygter om hans hobbyer med jævne mellemrum dukkede op på siderne i pressen, på trods af at danseren selv altid opførte sig meget tilbageholdende og aldrig tillod for meget offentligt. Natalya Koroleva blev Zhenyas første partner i showet "Dancing with the Stars" - deres par vandt til sidst en pris. Derefter bliver Papunaishvili i mange år en permanent deltager i dette projekt og optræder med sådanne "stjerner" som Ionova og mange andre. I et stykke tid mødtes Evgeny med Ksenia Sobchak, som begge ikke skjuler. Zhenya mødte en socialite på det samme projekt. Men over tid indså unge mennesker, at de ikke var egnede til hinanden og skiltes og skulle opbygge hvert af deres forhold. Forresten husker Papunaishvili denne periode i sit liv med glæde og tilføjede, at han ikke havde tragiske afsked. Danseren blev krediteret forholdet med andre partnere, især med Alena Vodonaeva, som dog ikke fandt officiel bekræftelse.

Derefter startede Yevgeny i lang tid ikke et seriøst forhold til nogen, før den varme italienske Salima Bezhaber ankom til Rusland. Denne sultne skønhed er en velkendt stylist, make-up artist i sit hjemland, hun kommer fra den lille italienske by Como. Hun var i Moskva for første gang på arbejde og pludselig, uventet for sig selv, mødte hun sin valgte person i Yevgeny Papunaishvili. Det skæbnesvangre møde fandt sted i Aldo Coppolas salon, hvor koreografen næppe lavede en aftale, så mange mennesker ønskede at komme til et møde med en stilfuld italiensk. Dette par havde så voldsomme lidenskaber, at italieneren endda måtte forny kontrakten for at blive på arbejde i Rusland med sin elskede.

Parret legaliserede deres forhold i 2017 efter at have mødt sig i omkring et år i slutningen af samme år blev deres datter Sophia født. Eugene lavede meget rørende et tilbud midt på en fodboldbane, knælende ned, så de unges glæde kunne deles af de tusinder af mennesker på stadionet. Papunaishvili udtrykte sin kærlighedserklæring og en anmodning om at gifte sig ikke kun på russisk, men også på italiensk.

Efter barnets fødsel (begivenheden fandt sted på Evgenys fødselsdag) blev Salima ikke hjemme i lang tid og gik snart på arbejde i Moskva-salonen - det italienske repræsentationskontor. Ifølge Salima Bezhaber har Eugene de kvaliteter, der gør ham beslægtet med italienerne: først og fremmest er de venlighed og ærlighed, åbenhed og anstændighed. Derudover respekterer den russiske koreograf pasta meget, hvilket kun kan forføre en ægte italiensk.

Efter et ekstravagant ægteskabsforslag begyndte Papunaishvilis fans at vente på brylluppet og med rimelighed forvente en storslået fest. Imidlertid kom de unge sammen til Moskva-registret uden først at underrette nogen af deres slægtninge og venner. Efter at have registreret ægteskabet gik de nygifte straks til dachaen til deres forældre, hvor de var glade og fik besked om en vigtig begivenhed, der var sket i deres liv. Selvom fansen ikke ventede på en fantastisk fest, havde de nygifte en varm bryllupsrejse i Grækenland, som de meddelte deres mange abonnenter på det populære Instagram-netværk.

Eugene og Salima i dag

I dag er stjerneparret helt nedsænket i det smukke Sofias arbejde og uddannelse. Samtidig forbliver deres sociale liv lige så lyst og begivenhedsrigt, næsten som før. Parret bor i Moskva, Salima fortsætter med at forbedre det talte russiske sprog. Papunaishvili indrømmede, at der i begyndelsen af deres forhold til Salima var nogle problemer i kommunikationen på grund af sproget, men snart begyndte de elskende at forstå hinanden uden ord.

Anbefalede: