Sådan Laver Du Et Batman-kostume

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Batman-kostume
Sådan Laver Du Et Batman-kostume

Video: Sådan Laver Du Et Batman-kostume

Video: Sådan Laver Du Et Batman-kostume
Video: Сделай свой собственный костюм для брони Бэтмена! - Самодельные инструкции! 2024, Kan
Anonim

Batman kostume ligner meget bat kostume. Når alt kommer til alt er dette mand-flagermus. Dette kostume er smukt, elegant, din lille søn kan bære det både til nytår og til sommerkarnevalet. Det er velegnet til både rollespil og iscenesættelse. En voksen kostume er lavet efter det samme princip som et børn kostume.

Sådan laver du et Batman-kostume
Sådan laver du et Batman-kostume

Er det nødvendigt

  • -brudt sort paraply;
  • -kort sort lynlås;
  • - skråt indlæg i sort;
  • -sort stof på hætten
  • -pap;
  • -skarp kniv;
  • - vandbaseret maling
  • -sort gouache;
  • - lak
  • -hættens mønster
  • - elastik i linned
  • -lim;
  • -symaskine;
  • - tråde, nåle, maling, børster.

Instruktioner

Trin 1

Kostumet består af to dele - en maske og en kappe. Sorte bukser er også nødvendige, men du finder dem sikkert i den nærmeste butik eller endda i dit skab. Tag en gammel sort paraply til din regnfrakke. Fjern håndtaget og strikkepindene fra det. Skær toppen af paraplyen af. Lav hullet, så du får en udskæring.

Trin 2

Skær fra halsen til længden af lynlåsen. Hovedet skal passe frit ind i hullet. Fold kanterne af snittet op 0,5 cm. Bast og sy på lynlåsen. Behandl halsen med en bias tape.

Trin 3

Sy hatten efter mønsteret på en hvilken som helst hætte. Derudover kan en butik med arbejdstøj have en hætte, som arbejdere i nogle erhverv bærer under deres hjelme. Det skal bare sys i størrelse. Hvis der ikke er noget af den slags, skal du selv tegne mønsteret. Mål dit hoved. Du har brug for to målinger - halvdelen af hovedet og højden fra skulder til krone. Tegn et rektangel. Bestem, hvor fronten vil være. Lad det være som det er. Skru det øverste hjørne af med en bue.

Trin 4

Skær 2 hættestykker ud. Fold højre side sammen, sy og tryk sømmen bagpå. Fold resten af siderne til den forkerte side to gange og forneden. Du kan sy en strimmel stof fra den sømme side ved halsens niveau og lave en snor til et elastikbånd eller strenge. Men du kan ikke gøre dette, da bunden af hætten vil blive gemt under regnfrakkens hals.

Trin 5

Skær en maske ud af pap. I princippet adskiller den sig ikke fra nogen anden bred karnevalsmaske. Tegn en lige linje svarende til bredden på panden. Fortsæt kanterne med yderligere 8-19 cm. Del linjen i halvdelen og sænk den lodret nedad, hvis længde er lig med pandehøjden plus halvdelen af næsebroen. Fra enderne af den oprindelige lige linje skal du også sænke de lodrette vinkler lidt kortere end den midterste ned. Forbind enden af midten vinkelret på enderne af sidene. Marker stederne for øjnene, tegn vandrette ovaler. Klip masken ud.

Trin 6

Lav ørerne. De er kun 2 lange diamanter fra samme pap. Bøj dem let langs den lange diagonal. Hvis pap ikke er meget tykt, skal du gøre dem dobbelt.

Trin 7

Rul masken ind i et rør, så det får den ønskede bøjning. Lim eller sy på ørerne til siderne. Fastgør et elastikbånd. Det kan limes på maskenes sømme side, og limningsstedet kan styrkes med papcirkler eller firkanter. Du kan også bruge scotch tape. Prøv masken, og tilpas størrelsen.

Trin 8

Prim masken med vandbaseret maling. Dæk det med sort gouache og derefter lak. Det er bedst at tørre det i en stor krukke, så den bevarer sin krumning.

Anbefalede: