Kalligrafi, Bogstaver Og Typografi: Bogstaver Kunst

Kalligrafi, Bogstaver Og Typografi: Bogstaver Kunst
Kalligrafi, Bogstaver Og Typografi: Bogstaver Kunst

Video: Kalligrafi, Bogstaver Og Typografi: Bogstaver Kunst

Video: Kalligrafi, Bogstaver Og Typografi: Bogstaver Kunst
Video: tegn dig glad drawing letters 3d wright bogstaver 2024, April
Anonim

Sådanne specifikke tendenser inden for samtidskunst, design og reklame som kalligrafi, bogstaver og typografi er konstant til stede i verdens tendenser og er blevet rigtig udbredt.

Kalligrafi bogstaver typografi
Kalligrafi bogstaver typografi

For endelig at forstå begreberne "kalligrafi", "bogstaver" og "typografi" er det nok at vende sig til oprindelsen til uddannelsen af hver designretning.

Bogstaver oversættes bogstaveligt talt fra engelsk som "skrivning af breve", hvilket bringer det tættere på den antikke kalligrafikunst. Imidlertid kan den følgende beskrivelse af stilen betragtes nærmere i betydningen. Bogstaver er en måde at tegne bogstav- og tegnkombinationer på, der er forenet med samme stil og komposition. Som et resultat modtager designeren en unik grafisk tegning med en indskrift lavet med personlig håndskrift.

каллиграфия=
каллиграфия=

Et særpræg ved bogstaveriets kunst er muligheden for uendelige ændringer og modifikationer i stilen, som ingen kalligraf har råd til. Desuden kan bogstaver, symboler og sætninger i bogstaver bruges én gang til et specifikt projekt. Dette kræver ikke gengivelse af hele alfabetet. Oftest gælder dette for logoer, skilte, postkort og plakater, hvor du bliver bedt om at skildre en eller flere specifikke indskrifter.

En designer kan blive kreativ med at skrive breve uden at bruge en færdiglavet skrifttype, som i typografi, og uden at prøve at gøre alt rent fra én gang, som i kalligrafi. Samtidig skal bogstaverne kende og være i stand til at kombinere skrifttyperne korrekt. Når alt kommer til alt vil enhver indskrift være baseret på enten en kalligrafisk skitse eller en af de eksisterende skrifttyper. Dette er præcis, hvad bogstaver kombinerer med typografi og kalligrafi. I dette tilfælde forbliver den valgte stil, koncept og anvendte værktøjer efter forfatterens skøn.

леттеринг=
леттеринг=

I modsætning til bogstaver og typografi har kalligrafi eksisteret i Europa siden det 16. århundrede og oversættes bogstaveligt som "smuk skrift", lavet i henhold til de etablerede kanoner. Vanskeligheden ved denne kunst med at skrive bogstaver og symboler ligger i det faktum, at kunstneren ved prøve og fejl og gennem lange øvelser skal opnå fejlfri skrivning af breve, der gengiver hele ordet eller sætningen på én gang. Sådan omhyggeligt arbejde kræver en masse erfaring, udholdenhed og et pedantisk ønske om at komme tættere på kalligrafi. Indskriften, der kommer ud af kalligrafens pen, har unikke slag, forenet af en speciel rytme og karakter.

På grund af mesterens perfekte bevægelser, det valgte instrument, ændringen i pennens og vippens hastighed, trykket og metoden til at anvende slag, opnås et elegant og harmonisk skrivemønster. Kalligrafi i sig selv er ikke en stil. Dette er teknologien til at skrive breve, helt afhængig af forfatteren, de anvendte materialer og historiske traditioner. Samtidig forener den stilarter og skrifttyper som gotisk, Rotunda, Antiqua, Kanchelyareska og andre. Der er også japanske, kinesiske, arabiske, hollandske, amerikanske og andre skoler med kalligrafi, som er kendetegnet ved originalens stil, formen på symbolerne og deres udførelse.

i=
i=

Typografi er en populær designkunst, der bruges i typedesign. Ud over trykte materialer bruges det aktivt på websteder, både til dekoration og til forfremmelse. Typografi vises i stigende grad i annoncer som et primært element for at få tekst til at fungere. Derfor foretrækkes det, når man opretter et brand, virksomhedsidentitet for en virksomhed eller en individuel præsentation.

Hver indskrift er designet i henhold til de etablerede regler. Designeren vælger og kombinerer færdige skrifttyper og varierer sådanne layoutparametre som afstand, punktstørrelse og skrifttype. Moderne kunstnere stræber efter at udvide begrebet typografi og inkludere kalligrafiske elementer og bogstaver i tekstens design. Det viser sig en original semantisk sammensætning af bogstaver, symboler og hele sætninger, der bærer en bestemt besked til kunder, købere og læsere.

Anbefalede: