Sådan Sendes Via Western Union

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sendes Via Western Union
Sådan Sendes Via Western Union

Video: Sådan Sendes Via Western Union

Video: Sådan Sendes Via Western Union
Video: Как получить международный денежный перевод через Western Union 2024, Kan
Anonim

Western Union-pengeoverførselssystem er en pålidelig måde til hurtigt og nemt at sende penge til næsten ethvert sted på planeten Jorden. Overførselspunkterne for dette system kan konkurrere med udbredelsen af pengeautomater. Næsten alle banker accepterer Western Union-overførsler.

Western Union opererer over hele verden
Western Union opererer over hele verden

Er det nødvendigt

  • - mængden af penge under hensyntagen til systemprovisionen
  • - et dokument, der beviser afsenderens identitet (pas fra Den Russiske Føderation eller internationalt pas)

Instruktioner

Trin 1

For at sende penge gennem Western Union skal du først komme til servicepunktet for dette system. Der får du et ansøgningsskema til udfyldelse. Det er meget let at gøre dette, formularen indeholder det fulde navn på den person, som overførslen er beregnet til, samt bestemmelseslandet og -byen.

Trin 2

I Rusland skal du, når du sender, bevise din identitet med et dokument. For russiske statsborgere er det tilstrækkeligt at fremvise et pas eller et internationalt pas. Betegnelsen på identitetskortet må ikke være udløbet, originalen skal fremlægges, fotokopier er uacceptable. Som identitetsdokument kan du bruge et pas fra en statsborger i Den Russiske Føderation eller et andet land, et udenlandsk pas samt de dokumenter, der betragtes som identitetsdokumenter i Rusland. Hvis den person, der sender oversættelsen, ikke er statsborger i Den Russiske Føderation, skal han give en notorisk certificeret oversættelse af sit identitetskort til russisk.

Trin 3

Når du har gennemført procedurerne med dokumenterne, skal du betale oversættelsen og provisionen for tjenesten ved kassen. Provisionen kan variere, det nøjagtige beløb vil blive meddelt dig på servicepunktet.

Trin 4

Overførselens checknummer vil blive skrevet på kvitteringen, der vil blive afleveret til dig. Det skal meddeles modtageren, da han uden kontrolnummeret ikke er i stand til at modtage de sendte midler.

Anbefalede: