Sådan Spiller Du Gratis Backgammon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Gratis Backgammon
Sådan Spiller Du Gratis Backgammon

Video: Sådan Spiller Du Gratis Backgammon

Video: Sådan Spiller Du Gratis Backgammon
Video: Brettspill med Takras: Backgammon 2024, Kan
Anonim

For at spille backgammon med en hjemmehørende i et andet land behøver du ikke tage kedelige ture. Nu er det nok at have en computer derhjemme med ubegrænset internetadgang.

Sådan spiller du gratis backgammon
Sådan spiller du gratis backgammon

Instruktioner

Trin 1

Gå til webstedet FIBS (First Internet Backgammon Server).

Trin 2

Følg linket Kom godt i gang. På registreringssiden finder du linket til registreringsværktøjet. Klik på den. En ny fane åbnes, og en Java-applet indlæses, så du kan registrere dig på serveren. Hvis det ikke fungerer eller slet ikke indlæses, skal du installere Java-pluginet på din maskine eller opdatere det til den nyeste version.

Trin 3

Efter tilmelding skal du vende tilbage til hovedsiden på webstedet. Find nu navnet på det operativsystem, du bruger under overskriften Tilslutning, og klik på det. Hvis du bruger et andet operativsystem, skal du følge linket Andre. En side med en liste over softwareprodukter, der er egnede til at interagere med serveren, indlæses.

Trin 4

Find et af de programmer på listen, der passer til dit operativsystem, og er samtidig gratis. Download og installer det på din computer, PDA eller mobiltelefon. Enhver af disse enheder skal have forbindelse til Internettet til en ubegrænset pris. Hvis forbindelsen foretages via en mobiloperatør, skal enheden have et korrekt konfigureret adgangspunkt (APN) - navnet skal begynde med ordet internet, ikke wap.

Trin 5

Kør programmet. Indtast login og adgangskode, du modtog under tilmeldingen. Nu kan du vælge den person, der er klar til at spille med dig i øjeblikket og begynde at spille. Nogle programmer giver også en tilskuertilstand. Det giver dig mulighed for at overvåge en igangværende fest i realtid uden at forstyrre den. Denne funktion er nyttig for dem, der endnu ikke har lært at spille backgammon godt.

Trin 6

Du kan bruge servertjenesterne uden et specielt program, hvis din computer eller telefon har en Telnet-klient. For at gøre dette skal du oprette forbindelse til fibs.com-serveren på port 4321. Bemærk, at du i dette tilfælde skal have et rigtigt backgammon-sæt og flytte chipsene manuelt i henhold til de oplysninger, der vises på skærmen. Og for at finde ud af de kommandoer, der bruges i tekstgrænsefladen, skal du gå til kommandolinket på siden med listen over programmer.

Anbefalede: