Hvilke Musicals Kan Du Se I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Musicals Kan Du Se I Moskva
Hvilke Musicals Kan Du Se I Moskva

Video: Hvilke Musicals Kan Du Se I Moskva

Video: Hvilke Musicals Kan Du Se I Moskva
Video: Как ПРОНЕСТИ ДРУГА в ЛАГЕРЬ БЛОГЕРОВ! Живое ПУГАЛО ОХРАНЯЕТ ВХОД в лагерь блогеров! 2024, Kan
Anonim

En musical er et scenearbejde, der kombinerer musikalske, dramatiske og koreografiske komponenter. På grund af dets rigdom af scenefaciliteter og underholdning er musikalen en af de mest kommercielt succesrige teatergenrer. I Rusland blev musicals udbredt i begyndelsen af 2000'erne og er stadig populære i dag.

Hvilke musicals kan du se i Moskva
Hvilke musicals kan du se i Moskva

Instruktioner

Trin 1

Rockmusikalen TODD er baseret på Christopher Bonds stykke Sweeney Todd, The Demon Barber of Fleet Street. Forfatterne til stykket er musikere fra King og Jester-gruppen. De stolede ikke på den berømte amerikanske musical med samme navn, men skrev nyt musikmateriale. TODD er en unik musical, der kombinerer æstetikken i punkrock, teatertraditioner og moderne scenetrends. Premieren fandt sted i 2012 på Stas Namin Musical Theatre. I 2014 kan musicalen ses i begyndelsen af oktober i Moskvich kulturcenter.

Trin 2

Premiere på den franske musical “Mozart. Rock Opera”fandt sted i 2009. Den store komponist Wolfgang Amadeus Mozart gennem skaberne af musicalen er en rockstjerne i sin tid, et geni og en oprør. Sangene, der dannede det musikalske grundlag for "Mozart", blev hits, og selve musikalen - et af de mest succesrige teaterprojekter i året. Den længe ventede russiske tilpasning af den franske musical finder sted i marts 2015. Salieris rolle, som i originalen, bliver spillet af Florent Motte, resten af rollerne vil blive udført af russiske skuespillere. Det vil være muligt at se den russiske version af musikalen i Grand Hall of Crocus City Hall

Trin 3

På scenen i Moskva-operetten er musicalen "My Fair Lady". Baseret på plottet i stykket "Pygmalion" af Bernard Shaw, overgik musicalen ham praktisk i popularitet. Filmen "My Fair Lady" har vundet flere Oscars, og musikalen selv har etableret sig fast i repertoiret af musikteatre rundt om i verden. Historien om en blomsterpige, som en fonetikprofessor forsøger at blive en dame ved at rette hendes udtale, er perfekt indstillet til Alan J. Lerner og Frederick Lowes musik. Dette er ikke den første sæson i Moskva-operetten My Fair Lady, og teatrets førende skuespillere spiller hovedrollerne.

Trin 4

Premieren på musicalen "Beauty and the Beast" baseret på den succesrige tegneserie fandt sted i 1993, og i 2008 blev dens russiske tilpasning frigivet. Den russiske version var kommercielt succesrig og elsket af publikum, men i 2010 fandt den endelige optræden sted. Fire år senere, i oktober 2014, frigives en opdateret version af Beauty and the Beast. Skaberne lover, at en af de mest romantiske musicals bliver endnu mere farverig og mindeværdig. Den første forestilling finder sted den 18. oktober på Rossiya Theatre.

Trin 5

I oktober finder premieren på den russiske tilpasning af den verdensberømte musical The Phantom of the Opera sted på MDM Theatre. Musikale numre fra "The Phantom of the Opera" har længe været hits, og selve musicalen har med succes videregivet mange scener i verden og tjent som grundlag for filmen. Den russiske version lover at være ikke mindre høj kvalitet, spændende og effektiv end originalen.

Anbefalede: