Natsuki Hanae: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Natsuki Hanae: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Natsuki Hanae: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Natsuki Hanae: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Natsuki Hanae: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: [Kamisama ni natta radio] Hanae Natsuki reveals the nickname given by his wife 2024, April
Anonim

Japansk stemmeskuespiller og sanger. Arbejder for tværs af underholdning. Han er også vært for Ouhana radioshow med Ryota Osaka. Han vandt Seiyu Awards to gange: i 2015 for bedste aspirerende skuespiller og i 2017 for "Personal Approach."

Natsuki Hanae
Natsuki Hanae

Natsuki Hanae, en berømt japansk stemmeskuespiller og sanger, blev født den 26. juni 1991 i Kanagawa Prefecture (Honshu Island, Japan). Støttede frigivelsen af Tokyo Ghoul-anime.

For dem der ikke ved, hvem seiyuu er

I modsætning til andre lande, hvor berømte skuespillere og sangere er inviteret til at stemme tegneserier, er der i Japan et særskilt erhverv for dette - seiyu. Der er specielle seiyu-kurser, og dette erhverv betragtes som meget hæderligt og værdig. Ud over dygtigheden til at kopiere forskellige karakterer undervises vokal også i kurserne. Derfor kan vi antage, at en person i sådanne kurser modtager 2 erhverv - direkte en stemmeskuespiller og en sanger.

Biografi

Der vides ikke meget om Natsukis tidlige barndom, men en ting er sikkert - hans studier tiltrak lidt. Derfor gik fyren efter at have gået i gymnasiet på college. Natsuki var allerede glad for vokal og ville endda blive sanger, men en dag at se en berømt japansk anime-serie udløste i ham et ønske om at blive stemmeskuespiller til anime-film og tv-serier.

I modsætning til de fleste stemmeaktører var Natsuki ikke uddannet i stemmeskuespil og deltog aldrig i kurser. Han ønskede stærkt at være som Koichi Yamadere (57-årig stemmeskuespiller, der har givet udtryk for over 220 tegn siden 1987), og dette var en nøglefaktor i hans succes. Så i 2009 sendte en ung mand optagelser af sin stemme via internettet til Across Entertainment. Han havde brug for dette job, og han fik det - i november førte virksomheden ham til deres stat.

Men skuespillerens personlige liv, som hans barndom, er dækket af et slør af hemmeligholdelse. Det vides kun, at han i 2016 blev gift. Skuespilleren annoncerede denne begivenhed i august.

Karriere

Arbejdet som stemmeskuespiller siden 2009, Natsuki kun gav sin første rolle i filmen Tari Tari i 2011. Han talte der for Atsuhiro Maeda. I nogle episoder af denne anime blev Natsuki Hanaes navn krediteret som komponist.

Og nu er der næsten otte år gået siden begyndelsen af en stemmeskuespillers karriere, og Natsukis arbejde har mere end 70 roller i anime-serien alene. Under alle omstændigheder har Hanae allerede ydet et betydeligt bidrag til den japanske kultur. Nemlig:

- 8 roller i animerede film

- 10 roller i OVA (dette format er en samling af kortfilm på 23-25 minutter, der er samlet på en DVD);

- 50 videospil med sin stemmeskuespil

- 2 singler.

I 2015 blev Natsuki overrakt de velfortjente Seiyu Awards for bedste aspirerende skuespiller. Han er i øjeblikket vært for Radio ŌHana med sin kollega Ryota Oosaka. Hanae valgte videospil og karaoke som sin hobby.

Anbefalede: