Sådan Tanke Du På Dykkeudstyr

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tanke Du På Dykkeudstyr
Sådan Tanke Du På Dykkeudstyr

Video: Sådan Tanke Du På Dykkeudstyr

Video: Sådan Tanke Du På Dykkeudstyr
Video: Finishing The Forest in 1 Hour in 2019 2024, Kan
Anonim

Dykning er blevet et yndet tidsfordriv ikke kun for dykkere, men også for krebsfangere og andre eventyrsøgere. Dykkerudstyr kan købes i sportsbutikken sammen med et tankeudstyr, der er tanket. Inden næste dyk skal cylinderen være fyldt med luft, og dette skal ske i overensstemmelse med visse regler og sikkerhedsforanstaltninger.

Sådan tanke du på dykkeudstyr
Sådan tanke du på dykkeudstyr

Er det nødvendigt

  • - dykkerudstyr
  • - gasanalysator
  • - benzinkompressor
  • - elektrisk kompressor.

Instruktioner

Trin 1

Du kan selv tanke dit scuba-udstyr, hvis du ved, hvordan du håndterer kompressorudstyr. Ellers skal du kontakte brandvæsenet, redningstjenesten eller dykkerklubben, det vil sige hvor åndedrætsapparatet tankes op. En brændstofpåfyldningsspecialist vil fylde scuba-tanken med renset luft mod et gebyr.

Trin 2

Når du har mestret dykningsudstyret fuldt ud og er sikker på at du kan tanke op på egen hånd, skal du købe en kompressor til tankning af cylindre. Det er dyrt, men hvis du dykker i et stort firma og ofte tanker dykkerudstyr, vil kompressorens omkostninger være ganske acceptable, når du sætter det sammen.

Trin 3

Hvis du dykker steder, hvor der ikke er elektricitet i nærheden, så er en kompakt benzinkompressor noget for dig. Sørg for, at enheden er udstyret med et luftfilter.

Trin 4

Køb en bærbar elektrisk dykkekompressor fra lysnettet. Valget af kompressorer er ret stort, og eksperter hjælper dig med at vælge den, der passer til din cylinder.

Trin 5

Kontroller gummimembranerne og ventilerne inden påfyldning. Alle dele skal være intakte uden revner og bleudslæt. Kontroller også luftslanger, ventilfjedre, klemmer og fittings. Udskift slidte dele, hvis der konstateres fejl.

Trin 6

Tilslut et brugbart dykkerudstyr til kompressoren, indstil det tryk, som cylinderen skal modstå. Tænd for kompressoren, og åbn ventilen. Det tager 10 minutter at genopfylde en 14 liters dyktank. Luk lufttilførslen efter påfyldning af cylinderen og sluk for kompressoren.

Trin 7

Efter påfyldning af din scuba skal du kontrollere luftkvaliteten med en gasanalysator. Hvis der er fremmedlegemer, skal du frigøre luften og gentage cylinderpåfyldningsproceduren.

Anbefalede: