Sådan Aktiveres En Nøgle På Steam

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres En Nøgle På Steam
Sådan Aktiveres En Nøgle På Steam

Video: Sådan Aktiveres En Nøgle På Steam

Video: Sådan Aktiveres En Nøgle På Steam
Video: How to activate a game key for Steam 2024, Kan
Anonim

Onlinetjenesten Steam tjener til digital distribution og support af software og computerspil. En af funktionerne i Steam er at beskytte ophavsret med tekniske midler. For at bruge spillet skal du registrere dig på Steam med en digital nøgle.

Sådan aktiveres en nøgle på Steam
Sådan aktiveres en nøgle på Steam

Hvad er Steam

Softwareshallen til Steam-tjenesten leverer ikke kun installation af spil, men også deres regelmæssige opdateringer. Der er mulighed for skybesparelse af computerspilprogrammer, tale- og tekstbeskeder mellem spillere.

Flere tusinde spil, der kører på Microsoft Windows-operativsystemet, samt spil til macOS og Linux distribueres via Steam. Antallet af brugerkonti på Steam-systemet overstiger 100 millioner. Op til 15-18 millioner brugere kan være på netværket på samme tid.

Steam giver dig mulighed for at downloade pc-spil direkte fra servere, så der er ikke behov for en mellemmand mellem udvikleren og køberen. Udvikleren kan derefter hurtigt reagere på brugernes behov.

Når du bruger Steam-tjenesten, bliver det muligt at købe spillet som en gave til en anden person. På et tidspunkt blev gaver det mest almindelige formål med at købe spil blandt dem, der ikke havde et kreditkort.

Siden 2015 har Steam indført et refusionssystem for spil, hvis brugerens computer ikke opfylder kravene i operativsystemet.

Om digital nøgle

En digital nøgle er et serienummer i form af en kombination af tal og bogstaver (antallet af tegn kan variere). Dette nummer påføres klistermærket på spilemballagen eller indsættes i kassen i form af et kort. Hvis du køber et softwareprodukt fra en onlinebutik, der ikke sender fysiske spil, vedhæftes den digitale nøgle normalt til kvitteringen, som kunden modtager via e-mail.

Steam-support kan kræve, at du beviser, at du ejer en bestemt konto. Når nøglen er registreret, bliver det bare et bevis på, at du er ejer af kontoen og spillet. Det skal huskes, at hvis den digitale nøgle ikke er en del af softwareproduktets emballage, kan det ikke bevise, at du er ejer af kontoen. For at holde din konto sikker skal du opbevare nøglen et sikkert sted.

Nøgleaktivering på Steam

For at aktivere en detailnøgle på Steam skal du:

  • start Steam og log ind på din konto;
  • gå til menuen "Spil";
  • vælg emnet "Aktivér via Steam";
  • følg instruktionerne, der vises på skærmen;

Du kan kun aktivere Steam ved anvendelse af samme navn; du kan ikke aktivere det på systemets websted.

Hvis den digitale detailnøgle er til produktaktivering i Sream, vil du se en note på e-spilemballagen eller i den e-mail, der sendte nøglen. Hvis nøglen ikke kan aktiveres på Steam-systemet, vil du, når du prøver at registrere, se en fejl i form af indskriften "Ugyldig nøgle". Hvis den nøgle, du har modtaget tidligere var aktiveret, vises en inskription, der angiver, at denne nøgle allerede er aktiveret, når du prøver at omregistrere dig.

For at tilføje et nyt spil til din Steam-konto ved hjælp af aktiveringsnøglen, skal du logge ind på serviceklienten og klikke på knappen "Tilføj spil". Det er i nederste hjørne af Steam-klienten på venstre side. Vælg "Aktivér", og følg instruktionerne, der vises.

Steam accepterer ikke aktiveringsnøgler: hvad skal jeg gøre?

Hvis Steam-tjenesten af en eller anden grund ikke accepterer aktiveringsnøglen, skal du sørge for, at den er beregnet til registrering hos denne særlige tjeneste. Dette skal skrives i e-mailen, hvor du modtog nøglen, eller på computerspilets emballage.

Hvis spillet involverer registrering på Steam, skal du nøje kontrollere kombinationen af tal og bogstaver. Følg disse trin:

  • i stedet for tallet 0, indtast bogstaverne Q, O eller D;
  • i stedet for 1 skal du indtaste bogstaverne L eller I;
  • i stedet for bogstavet O, indtast Q;
  • i stedet for G, indtast nummeret 6;
  • i stedet for B, indtast nummeret 8.

Hvis du, når du prøver at registrere dig, modtager en besked om, at denne nøgle allerede er aktiveret, betyder det, at nøglen er registreret på Steam og ikke kan bruges igen. Besøg Steam-supportsiden for at afklare dette problem. Hvis det er nødvendigt, kan du gendanne din konto her.

Hvis du er overbevist om, at du aldrig har registreret denne nøgle før, skal du kontakte sælgeren af softwareproduktet og bede ham om at sende en ny kopi af spillet. Hvis sælgeren nægter at hjælpe, skal du indgive et krav til udgiveren af det pågældende spil.

Anbefalede: