Sådan Spiller Du Dota Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Dota Online
Sådan Spiller Du Dota Online

Video: Sådan Spiller Du Dota Online

Video: Sådan Spiller Du Dota Online
Video: Dota 2 Pos 3,4 Invoker Furion WR Axe 2900 mmr 2024, April
Anonim

Onlinespil er en fascinerende verden, der tiltrækker flere og flere nye spillere. Et af de mere interessante spil, der er populære på nettet, er WarCraft og Dota Allstars. For en nybegynder spiller kan spillet virke kompliceret, og metoderne i spillet er uforståelige. I denne artikel vil vi vise dig nogle praktiske måder at spille Dota over internettet på.

Sådan spiller du Dota online
Sådan spiller du Dota online

Er det nødvendigt

Garena Gaming Client

Instruktioner

Trin 1

Den mest populære platform til at spille er Garena Gaming Client, som bruges af de fleste online spillere. Denne klient er alsidig og giver dig mulighed for at lege med masser af partnere rundt om i verden. Åbn det officielle Garena-websted, download klienten, og installer den derefter på din computer. Tilmeld dig klienten, indtast en gyldig e-mail-adresse.

Trin 2

Med Garena kan du vælge den type spil, der passer dig bedst. Spil til din egen fornøjelse med venner eller endda alene, eller følg flere globale planer og deltag i internationale klaner, deltag i deres konkurrencer og mesterskaber.

Trin 3

For at starte spillet skal du vælge et rum, som du kan lide, og som har ledige pladser. Gå ind i rummet og peg vej til dit spil for at binde Garena til det. Når du har startet spillet, hvis du vil spille på et nyt netværk, skal du vælge sektionen "Lokalt netværk" og vælge et tilgængeligt spil fra listen.

Trin 4

Du kan også bruge Battle-net sektionen til spillet, som du også kan se ved at starte Warcraft. Ulempen ved denne metode er, at den fungerer med officielle servere, og for at kunne bruge den, skal du aktivere dit spil med en licensnøgle.

Trin 5

Ud over disse metoder kan du spille på Aykap-platformen. Tilmeld dig på iccup.com og angiv login, som bliver dit login i spillet, under registreringen. Efter registreringen skal du downloade klienten til spillet fra det officielle websted. Åbn det, klik på Warcraft-ikonet og start et nyt spil. Vælg en server til Abyss Iccup multiplayer, og klik derefter på Battle-net sektionen. Indtast dine iccup-legitimationsoplysninger, søg efter spil og spil.

Anbefalede: