Sådan Spiller Du Blitzkrieg Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Blitzkrieg Online
Sådan Spiller Du Blitzkrieg Online

Video: Sådan Spiller Du Blitzkrieg Online

Video: Sådan Spiller Du Blitzkrieg Online
Video: Как Россия остановила Блицкриг 2024, Kan
Anonim

Den fascinerende globale strategi "Blitzkrieg" giver dig mulighed for at styre handlinger eksternt på to måder: over internettet og over et lokalt netværk. For at kunne spille online blitzkrieg med andre brugere, skal du konfigurere spillet korrekt.

Sådan spiller du Blitzkrieg online
Sådan spiller du Blitzkrieg online

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - adgang til Internettet eller til et lokalt netværk.

Instruktioner

Trin 1

For at kunne interagere med andre spillere skal du installere den nyeste programrettelse.

Trin 2

Hvis du vil spille blitzkrieg over internettet, skal du installere GameSpy fra den installerede disk (hvis du endnu ikke har dette værktøj). Derudover skal du lære, at du har brug for en hastighed på mindst 14,4 kbps (eller 19,2 kbps, hvis du vil organisere en server på din computer) eller en dedikeret kanal. Opret forbindelse til GameSpy-serveren direkte via klienten eller ved hjælp af spillets indbyggede skærm.

Trin 3

For at oprette forbindelse til en allerede oprettet kamp skal du starte spillet og klikke på knappen "Netværksspil", vælge GameSpy eller et lokalt netværk. Du vil se, hvordan computeren viser en liste over oprettede sessioner foran dig. Se på ikonet til venstre, hvis der er krydsede sværd, betyder det, at det er umuligt at oprette forbindelse til spillet, da spillet er startet. Låsikonet betyder et lukket spil, og computerbilledet betyder fri adgang.

Trin 4

Dobbeltklik på navnet, og vælg den side, du vil spille for, og klik derefter på knappen i nederste højre hjørne af skærmen. Vent, indtil det krævede antal deltagere er skrevet, på dette tidspunkt kan du chatte med dem i chatten.

Trin 5

Hvis du selv vil oprette et blitzkrieg-spil, skal du klikke på ekstrem-knappen i nederste venstre hjørne på skærmbilledet med spilsessioner. Et vindue vises foran dig, i det igen skal du trykke på den venstre knap. Indtast i indstillingsmenuen dit navn i spillet, servernavnet (det vises på listen over sessioner) og adgangskoden (for at gøre spillet kun åbent for dine venner). Derudover skal du specificere tidsgrænserne for spillet, efter point for flag eller for frags (dræbte fjendens objekter). Vælg korttype.

Trin 6

For at oprette en session skal du klikke på knappen i nederste højre hjørne af skærmen. Vent, indtil alle spillere er klar, og start spillet.

Trin 7

Hvis du selv har oprettet spillet, skal du huske, at du kan slette spillere, stoppe med at spille, ændre indstillinger. For at finde ud af alle dine muligheder skal du gå til menuen Hjælp / indhold, og i sektionen Scripting Language finder du en komplet liste over konsolkommandoer.

Trin 8

For at ringe til chatkonsollen og sende en besked til alle afspillere skal du trykke på Enter, skrive en besked og trykke på Enter igen (hvis du trykker på Ctrl + Enter, sendes meddelelsen kun til allierede). Bemærk, at mens chatkonsollen er aktiv, fungerer genvejstaster i spillet ikke.

Anbefalede: