Sergey Garmash: Biografi Og Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Sergey Garmash: Biografi Og Privatliv
Sergey Garmash: Biografi Og Privatliv

Video: Sergey Garmash: Biografi Og Privatliv

Video: Sergey Garmash: Biografi Og Privatliv
Video: «Сын — мое больное место» - откровения и подробности личной жизни актера Сергея Гармаша 2024, April
Anonim

Det charmerende udseende af Sergei Garmash er meget harmonisk kombineret med hans kreative initiativ, som har fundet anerkendelse i hans fans hjerter. Folkets kunstner er virkelig "folks"!

Ansigtet på en rigtig mand
Ansigtet på en rigtig mand

Indenlandsk biograf i Sergei Garmashs person har fået betydning og integritet. Hans bidrag er uvurderlig. Heltene på den talentfulde skuespiller er tæt og forståelig for alle. Han er virkelig en "folks" kunstner.

Kort biografi af Sergei Garmash

Familien til Sergei Garmash er den mest almindelige. Far, startende fra en simpel driver, er vokset til en lederposition. Mor arbejdede som afsender på en busstation. Sergei adskilte sig ikke i skolepræstationer inden for de nøjagtige videnskaber, men de humanitære discipliner blev let givet. Dette bestemte hans yderligere optagelse på teaterinstituttet, da kun disse eksamener kunne den fremtidige skuespiller bestå. Sergey var heldig at studere med Tarkhanov. En fremragende sans for humor, omgængelighed bragte ham straks til kursets ledere. Det er interessant og let med ham. Efter at have modtaget sin skuespiluddannelse i 1984 gik Sergei Garmash på arbejde på Sovremennik Theatre. På samme tid begyndte Garmash at handle i den heroiske ballade "Detachment" under ledelse af instruktør Konstantin Simonov. Mange glimrende spillede biroller gjorde Sergei Garmash til en populær skuespiller. Deltagelse i den berømte tv-serie "Kamenskaya" tiltrak ham særlig opmærksomhed og gjorde ham berømt. I 2004 blev hans yndlingsskuespiller tildelt titlen som æret kunstner i Rusland, og i 2006 blev han tildelt titlen People's.

Dette år er et jubilæum for kunstneren. Den 1. september bliver han tres år gammel. Det er tid til at gøre status over din rige kreative aktivitet. Og filmene fra Sergei Garmash er iøjnefaldende i deres storhed: "Mesteren og Margarita", "Tender Age", "Voroshilov Shooter", "Own", "Poor Relatives", "My Half-Brother Frankenstein", "Inhabited Island", "Den, der slukker lys", "Hipsters", "Goryachev og andre", "Kamenskaya", "Burnt by the Sun 2: Anticipation", "Brezhnev", "Heterosexuals of Major Sokolov."

En stjernes personlige liv

Mens han stadig var studerende, mødte Sergei Garmash sin fremtidige kone Inna Timofeeva. Pigen gengældte ikke straks, da hun i starten slet ikke kunne lide Sergey, og de havde desuden en aldersforskel - fem år, og Garmash virkede meget voksen for pigen. Men hans udholdenhed bar frugt, og efter et langt frieri blev Sergei og Inna gift. Dette skete i Baltikum under optagelsen af filmen "Detachment". Det er bemærkelsesværdigt, at den nyfremstillede brudgom var nøjagtigt en dag for sent til sit eget bryllup. Denne episode fra skuespillerens personlige liv blev fortalt af hans nære ven Alexander Feklistov, også en skuespiller. Deres ægteskab er testet tid. I dag arbejder skuespilparret sammen i samme teater. Det gifte par har to børn, datteren Dasha og sønnen Ivan.

Anbefalede: