Skuespiller Anton Filipenko: Biografi Og Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Skuespiller Anton Filipenko: Biografi Og Privatliv
Skuespiller Anton Filipenko: Biografi Og Privatliv

Video: Skuespiller Anton Filipenko: Biografi Og Privatliv

Video: Skuespiller Anton Filipenko: Biografi Og Privatliv
Video: Антон Филипенко - биография, личная жизнь, жена, дети. Актер сериала Проект Анна Николаевна 2024, April
Anonim

Anton Filipenko er en lovende ung skuespiller, der vandt manges hjerter med sine episodiske roller og spiller i KVN.

Skuespiller Anton Filipenko: biografi og privatliv
Skuespiller Anton Filipenko: biografi og privatliv

Undervisning og teater

Den officielle biografi, der er tilgængelig til gennemgang, er kort. Anton blev født i Khabarovsk den 20. august 1985. Han viet sin ungdom til at spille KVN som en del af holdet til Botanisk Have. Bare i spil viste han sig som en begavet person, i stand til at spille mange karakterer og vise enhver karakter.

I 2014 dimitterede Anton fra Kunstakademiet og studerede på Anna Aleksakhinas værksted. Derudover blev den fremtidige skuespiller uddannet i studierne på Lensovet Theatre og i Yuri Butusovs værksted.

Første berømmelse

Antons tv-debut - en lille rolle i en af serien "Støberi". Fyren fik også en mindre rolle i serien "Outworld 2", "Best Enemies" og "Healing".

Imidlertid kom berømmelse for den håbefulde skuespiller efter rollen som efterforsker Nikita Shishkin i tv-serien "Moon" i 2014. Det var i denne serie, at Anton blev husket af alle takket være hans bemærkninger og karisma.

Personlige liv

Anton forsøger ikke at reklamere for sit liv, så mange selv i dag undrer sig over, om fyren har en livspartner? Mange tilskriver ham en affære med en pige fra sættet af serien "Moon" - den unge Anastasia Akatova, der blev Antons elsker i serien. Men disse oplysninger er ikke officielt bekræftet.

Generelt er Anton en munter ung mand med en god sans for humor. I det mindste kan dette ses på hans Instagram, hvor skuespilleren poster sjove fotos og videoer. Og Filipenko rejser ofte og deler sine tanker og erfaringer med abonnenter.

Og i sin fritid spiller Anton fodbold og tilbringer meget tid i selskab med sin familie og venner. Ud over fodbold er fyren engageret i hockey og har endda titlen CCM. Kampsport - det grønne bælte i karate - stod heller ikke til side.

Gruppe "Leningrad"

I slutningen af april sidste år optrådte endnu et videoklip fra Leningrad-gruppen til sangen Ecstasy på Youtube-videohosting. Klippet er instrueret af Anna Parmas, og det 10 minutter lange klip viser en mini-film med Anton Filipenko og Svetlana Khodchenkova som hovedaktører. På en dag blev videoen set mere end 2 millioner gange, hvilket også gjorde Anton mere populær.

På samme tid fik Anton ikke rollen med det samme - han var nødt til at gennemgå rollebesætningen, og der var mange mennesker, der ønskede at dukke op i videoen af den legendariske Sergei Shnurov. Anton i videoen vises som Vitalik - en medarbejder i et bilværksted. Og så vises en rig pige i værkstedet og forveksler Vitalik med sin klassekammerat. Vitaly nyder denne stilling.

Klippet blev filmet med begrænsningen 18+, fordi der er mange seng og ærlige scener i klippet. Arbejdet i denne video var debut i hele skuespillerens filmografi.

Anbefalede: