Anton Khabarov: Biografi Og Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Anton Khabarov: Biografi Og Privatliv
Anton Khabarov: Biografi Og Privatliv

Video: Anton Khabarov: Biografi Og Privatliv

Video: Anton Khabarov: Biografi Og Privatliv
Video: Антон Хабаров. Личная жизнь актёра, Семья и Биография 2024, Kan
Anonim

Galaksen for unge kunstnere fra moderne biograf er fuldt udsmykket af Anton Khabarov. En seriøs karriere som skuespiller er udelukkende forbundet med hans egne kreative talenter. Derudover er denne person værdig til respekt og efterligning for sin seriøse holdning til ægteskabens bånd.

En rigtig mand og virkelig klare handlinger
En rigtig mand og virkelig klare handlinger

En velkendt og meget populær skuespiller af russisk biograf - Anton Khabarov - inkarnerer i dag fuldt ud billedet af en rigtig mand. Den yngre generation tager på mange måder et eksempel fra hans karakterer, spillet fejlfrit. Og kunstnerens filmografi indeholder ikke kun russiske film, men også Bollywood og tyske projekter.

Kort biografi af Anton Khabarov

Den fremtidige filmstjerne blev født midt i vinteren 1981 i Balashikha. Antons enkle familie (mor er børnehagelærer, far er turner og låsesmed), meget langt fra filmindustrien, kunne ikke give en anstændig opstart, da det i mange tilfælde sker med berømte kunstnere i vores tid. Og derfor var det nødvendigt at planlægge kurset for mit kreative skib og kun gå ud fra mine talenter og dedikation.

Anton begyndte sin opstigning til Olympus for russisk kunst med en klaverklasse på en musikskole. Og så var der en seriøs hobby for baldans, hvor han var i stand til at bringe sit koreografiske talent til CMS inden for sportsdans. Han kunne dog ikke komme ind på University of Physical Education and Sports (fakultetet for ballroom dance).

Denne fiasko spillede en "fatal" rolle i hans liv, da han på råd fra sin far trådte ind i Moscow College of Arts for at lede. Og så var der en skuespilkarriere, der begyndte med videregående uddannelse på Schepkinsky School på kurset med Viktor Korshunov.

Den fremtidige stjerne spillede de første episodiske filmroller i filmene "Lady Victory" og "Honeymoon", mens han stadig var studerende. Efter at have modtaget sit eksamensbevis fik Anton Khabarov et job i Sovremennik-truppen, hvor han med succes udførte i en række produktioner. Skuespillerens debut i biografen som en betydelig karakter fandt sted i 2005 i tv-serien Doctor Zhivago, hvor han spillede med Oleg Yankovsky.

I 2007 afslørede seriefilmen "And yet I love …" sammen med Tatiana Arntgolts kunstnerens virkelig kreative talent. I 2008 skiftede han Sovremennik til det akademiske teater opkaldt efter V. Mayakovsky. Her spillede Anton i produktioner af "Three Sisters", "Circle" og "Dangerous Turn". Og så var der et filmværk i "Bros", som gjorde kunstneren virkelig berømt.

Skuespillerens filmografi i dag er dekoreret med "Neformat", "To vintre og tre somre", "Seriøst forhold", "Lukket skole", "Target", "Chronicle of vile times", "Murka" og andre. Bedømmelsesprojektet "Dancing with the Stars", hvor han parrede med Ekaterina Trofimova, blev kendt for vidunderlig koreografi, men kunne kun påvirke kunstnerens popularitet.

Nu er Anton Khabarov aktivt involveret i filmen af filmen "Nyt liv" og arbejdet i den provinsielle teatergruppe.

Kunstnerens personlige liv

Efter fem års frieri var Anton Khabarov i stand til at bringe Elena Stepucheva til registret i 2007. Samme år blev han Vlads far. Og tre år senere blev datteren Alina født.

Denne helt i historien kan fuldt ud betragtes som et eksempel, der skal følges for alle landets fantastiske personligheder. En fremragende familiemand og forælder er en sjældenhed i vores tid og fortjener derfor særlig respekt.

Anbefalede: