Hvordan Man Maler På Glas

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Maler På Glas
Hvordan Man Maler På Glas

Video: Hvordan Man Maler På Glas

Video: Hvordan Man Maler På Glas
Video: Glas kuglevaser malet med skumklude 2024, Kan
Anonim

Det er bedst at begynde at lære at tegne på glas ved at arbejde på et fladt stykke glas. Et omfangsrigt objekt såsom et glas eller et glas kræver mere dygtighed og forberedelse. Teknikken til at tegne på glas svarer til akvarel.

Hvordan man maler på glas
Hvordan man maler på glas

Instruktioner

Trin 1

Tegn en livstidsskitse af din fremtidige tegning på papir. Det er ikke nødvendigt at tegne farve, men du skal forestille dig det store billede i det mindste i dit hoved. Hvis du ikke er sikker på farvetilpasningen, skal du tegne på papir i farve.

Trin 2

Rengør glasset med opløsningsmiddel. Alt fra White Spirit til neglelakfjerner vil gøre. Dette er nødvendigt for at affedte glasset.

Trin 3

Placer tegningen under glasset, og tag malingens omrids for glasset. Du kan også bruge dyserne til konturer, med deres hjælp dig tynde linjer. Læg dine hænder på et bord eller et stativ, og tryk på røret, gå langs alle konturerne på tegningen og overfør fra papir til glas. Hvis du ikke har nogen kunstnerisk erfaring, vil linjerne være ujævne i starten, bredden vil konstant vrikke. Spidsen af røret kan berøre glasset eller være en millimeter væk fra det, som du vil.

Trin 4

Fjern skitse og undersøge tegningen på glasset. Ret, hvis du ikke kan lide noget. Overskuddet kan fjernes med spidsen af en kniv efter tørring. Tilføj de ønskede elementer ved at spore omridset over glasset.

Trin 5

Når det sidste lag af omridset er helt tørt, skal du tage en pensel, palet, maling og vand. Brug et opløsningsmiddel til at skylle børsten.

Trin 6

Malingen påføres glasset i et jævnt lag. Børsten bør ikke efterlade "tørre" streger, fyld konstant håret med maling. Kontroller konstant arbejdet for lys. Der er ofte”huller” i malingen på glasset, der skal dækkes op.

Trin 7

Når malingen er tørret helt, skal du fjerne glasset i rammen.

Anbefalede: