Skuespiller Alexei Serebryakov: Filmografi Og Biografi

Indholdsfortegnelse:

Skuespiller Alexei Serebryakov: Filmografi Og Biografi
Skuespiller Alexei Serebryakov: Filmografi Og Biografi

Video: Skuespiller Alexei Serebryakov: Filmografi Og Biografi

Video: Skuespiller Alexei Serebryakov: Filmografi Og Biografi
Video: Алексей Серебряков - известный актер - биография 2024, April
Anonim

Alexis Serebryakovs tvetydige liv og meget produktive kreative karriere tiltrækker i dag talrige blik fra indenlandske fans af teater og biograf. Folkets kunstner i Rusland accepterede i dag canadisk statsborgerskab og forklarede sit valg ved stigningen i intolerance og aggression i hans historiske hjemland.

mesterens gennemtrængende blik
mesterens gennemtrængende blik

Folkets kunstner i Rusland - Alexei Serebryakov - er i dag en favorit af millioner af beundrere af hans talent, og er i dag en russisk-canadisk skuespiller. Hans unikke skæbne er en ubestridelig bekræftelse af ikke kun en kompleks karakter, men også moderne tendenser i det indenlandske kreative miljø.

Kort biografi af skuespilleren

Alexey blev født i Moskva den 3. juli 1964 i en intelligent storbyfamilie (far er ingeniør, mor er læge i Gorkys studie). Drengen voksede op i fuld velstand og kombinerede perfekt uddannelse i almen uddannelse og musikskoler. Et utilsigtet hit på billedet med sin musikskolelærer spillede en fatal rolle i Alexeys skæbne. Faktum er, at instruktørerne for "Mosfilm" fangede øjet på dette fotografi, som blev hans billet til biografens verden.

Med filmen "Father and Son" markerede Alexei sin debut i biografen, og så var der filmen "Eternal Call", som han kom ind på på grund af hans lighed med Vadim Spiridonov. Ved afslutningen af sin ungdomsuddannelse havde Serebryakov allerede seks hovedroller i forskellige film.

Da det ikke lykkedes ham at komme ind på et teateruniversitet i hovedstaden efter eksamen fra skolen, og Moskva Power Engineering Institute, hvor han alligevel bestod eksamen, skuffede ham, besluttede den unge mand at gennemføre sin teatralske lidenskab i provinserne. Valget faldt på Syzran Drama Theatre, hvor vores helt med succes arbejdede i en sæson.

I 1982 kom han ind i "Sliver", og to år senere flyttede han til GITIS. Efter at have afsluttet sin teateruddannelse sluttede Alexey sig til truppen i Oleg Tabakovs studie. Og siden 1991 er Taganka-scenen blevet hans kreative hjem. Fra det øjeblik begyndte hans karriere som filmskuespiller at vokse med succes.

I 1998 modtog Serebryakov titlen som den ærede kunstner i Rusland. Dette blev efterfulgt af en rungende succes fra filmværket i "Banditsky Petersburg" og den utvivlsomt anerkendelse af offentligheden.

Efter endnu et kreativt gennembrud i 2000'erne (9. firma, ødelæggende kraft og kode for apokalypsen) blev han bærer af titlen Folkets kunstner i Rusland. Og i 2012 gik "folks" favorit til Canada. Han retfærdiggjorde denne beslutning med det faktum, at han under vilkårene for "vestlige værdier" ser mere trygt på sine børns fremtid. Siden 2014 har han modtaget canadisk statsborgerskab, men fortsætter med at spille i russiske film.

Med sin kone Maria har den fremtrædende skuespiller en stedatter Dasha (fra sin kones første ægteskab) og to adoptivbrødre - Danila og Stepan.

I øjeblikket forbereder Alexei Serebryakov sig til sin debut som instruktør.

Filmografi af Alexei Serebryakov

Skuespillerens mangesidede og produktive arbejde i den indenlandske biograf er præget af et stort antal filmværker, blandt hvilke Fanat, Afghan Breakdown, Bayazet, 9. kompagni, Vanyukhin's Children, Sea Wolf, Gangster Petersburg”,“Nude in a Hat”,” Patriotic Comedy”,“Landing Force”,“Penal Battalion”,“Escape”,“Vise”,“Code of the Apocalypse”,“Gloss”,“Fairy Tale. Ja”,“Agent”,“Ladoga”,“Inhabited Island”.

Filmen af Alexei Serebryakov "Leviathan", nomineret på filmfestivalen i Cannes, som kunstneren selv betragter som hans hovedbillede af livet i dag, adskiller sig. Dette sociale drama imponerede utvivlsomt det indenlandske og vestlige publikum, men på helt forskellige måder.

Anbefalede: