Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag
Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag

Video: Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag

Video: Sådan Besejrer Du Din Modstander Med Et Slag
Video: Mariehøne vs SPs! Tegnefilmpigen Yo Yo er vild med en superkat! i det virkelige liv! 2024, Kan
Anonim

Shaolin wushu er det traditionelle navn for den østlige kampsport og metoder til at bruge våben, der stammer fra (eller udvikles) i Songshan Shaolin-klosteret, der ligger i den kinesiske provins Henan, i Dengfeng County. Der er mange teknikker i Shaolin Wushu. Ved hjælp af nogle af dem kan du slå fjenden ud med et enkelt tryk.

Sådan besejrer du din modstander med et slag
Sådan besejrer du din modstander med et slag

Instruktioner

Trin 1

At sparke modstanderens ribben Lad os sige, at din modstander rammer dig med sin højre knytnæve i maven. Løft dit højre ben, og når din modstanders knytnæve kommer tæt på din krop, skal du aflevere en skarp rystelse sidelæns med din højre fod direkte til modstanderens højre ribben. Så du kan skade hans ribben og indre organer, hvorefter han ikke længere er i stand til at fortsætte kampen.

Trin 2

Block and Punch in the Face Modstanderen har til hensigt at slå dig i ansigtet med sin højre knytnæve. Gå hurtigt fremad, accepter den venstre pistol (holdning), bloker slaget med din venstre hånd udad og lever samtidig et lige slag med din højre knytnæve i modstanderens ansigt. Prøv at udføre støbning og rammer på samme tid, konsekvent. Modstanderen skal rammes i ansigtet hurtigt, skarpt og præcist.

Trin 3

Bloker og spark modstanders lyske Hvis din modstander er ved at sparke dig, skal du gå frem med din venstre fod, mens du forbereder dig på at blokere din modstanders højre fod. Slå hurtigt din modstanders højre ben til venstre og med din venstre hånd, når han prøver at ramme dig. Samtidig skal du sparke modstanderen i lysken med din højre fod og derved skade ham. Prøv at slå modstanderens ben af i tide. Lystesparkforsvaret skal udføres samtidigt under koncert. Som i det foregående tilfælde skal slaget være hurtigt, præcist og stærkt.

Trin 4

Undvig og slå din modstander i ansigtet Så du ser modstanderen prøve at stikke dig i ansigtet med sin venstre knytnæve. Træd hurtigt frem med din venstre fod og bøj dig ned for at undvige din modstanders venstre arm. Træd din venstre fod fremad, dann en venstre pistol, og slå samtidigt med en lige stans med din højre knytnæve i ansigtet på din modstander. Glem ikke at undvige rettidigt såvel som hurtigt og hårdt ramt.

Anbefalede: