Sådan Repareres En Tegning På Glas

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres En Tegning På Glas
Sådan Repareres En Tegning På Glas

Video: Sådan Repareres En Tegning På Glas

Video: Sådan Repareres En Tegning På Glas
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, April
Anonim

Ved at anvende et mønster på glasset kan du gøre en almindelig genstand til et rigtigt mesterværk. Krus, tallerkener, lysestager af glas - alle disse dagligdags ting bliver kunstgenstande i håndværkskvindernes dygtige hænder. Du kan male enhver glasoverflade - spejle, indvendige døre. For at tingen skal bruges, skal tegningen dog være fast.

Sådan repareres en tegning på glas
Sådan repareres en tegning på glas

Er det nødvendigt

  • - ovn
  • - farvet glaslak
  • - hårspray
  • - neglelak;
  • - akryllak.

Instruktioner

Trin 1

Der er flere typer maling, der bruges til at male glas. For nemheds skyld kan de opdeles i følgende kategorier: film, farvet glas og fyringsmaling.

Trin 2

Det er nemmest at arbejde med filmmaling, selv et lille barn kan klare det. Den trykte tegning skal anbringes i en plastfil, og der skal påføres filmmaling. Når malingen er tørret, kan du fjerne den og sætte den på glasset som en applikation. Desværre sætter filmmaling sig ikke, så hvis du beslutter dig for at vaske en vase eller lysestage med et lignende mønster, skal applikationen fjernes og derefter indsættes tilbage. Men et sådant farvet glasvindue kan bruges på forskellige genstande og vælge et sted, hvor det ser bedst ud.

Trin 3

Hvis du bruger vandbaseret eller opløsningsmiddelbaseret farvet glasmaling, skal du bruge specielt farvet glaslak til fastgørelse. Hvis lakken påføres omhyggeligt over tegningen i et tyndt lag, vil det være næsten usynligt. Farvet glaslak købes bedst fra den samme producent, hvis maling du bruger til at male glasset.

Trin 4

En konventionel ovn er velegnet til indstilling af malingen til fyring. Sæt produktet på risten, tænd for ovnen, og indstil temperaturen, som skal angives på selve malingen (normalt 130-150 grader). Når produktet er bagt i den foreskrevne tid, hvilket også er angivet på malingen (normalt 30-40 minutter), skal du slukke for ovnen og vente på, at glasset er kølet af. Derefter kan tegningen, hvis det ønskes, også lakeres.

Trin 5

Hvis du ikke har specielle materialer ved hånden til at fastgøre mønsteret på glasset, kan du bruge hårspray, farveløs neglelak og akryllak til at korrigere og opbygge neglepladen.

Anbefalede: