Hvordan Man Tegner En Stjerne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Stjerne
Hvordan Man Tegner En Stjerne

Video: Hvordan Man Tegner En Stjerne

Video: Hvordan Man Tegner En Stjerne
Video: Jeg tegner en stjerne 2024, Kan
Anonim

Du behøver ikke opfinde en kompleks sammensætning for at male et yndefuldt billede i japansk stil. Tegn en smuk fugl, der ligger på en gren. En fremragende model ville være en stor stjerne med skinnende sort fjerdragt, der støbte dybe blågrønne nuancer.

Hvordan man tegner en stjerne
Hvordan man tegner en stjerne

Er det nødvendigt

  • - staffeli
  • - tykt hvidt papir til tegning
  • - børster med syntetiske og naturlige børster
  • - akrylmaling
  • - plastpalet
  • - blyant
  • - vandbaserede markører.

Instruktioner

Trin 1

Vedhæft et ark tungt, glat akvarelpapir til staffeliet. Prøv at male med akrylmaling - de giver en lys og klar farve, blandes let og læg dem om nødvendigt i tynde gennemskinnelige lag, som du godt kan efterligne fjerdragt af en fugl.

Trin 2

Brug en blyant til at skitsere silhuet af stæren. Tegn ham i profil, sidder på en gren. Tegn fuglens store krop med en kort hale og store foldede vinger. Staren har et lille hoved med et udtryksfuldt langt og tyndt næb. Dens karakteristiske træk er en meget smuk fjerskygge med nuancer af dybgrønne, brune og blågrå toner på en sort baggrund.

Trin 3

Fortynd akryl på en palet. Tilsæt lidt hvid til den grønne tone, tilsæt en dråbe vand. Fugt en bred børste med naturlig børste og i store, løse streger påfør maling på arket og omgå fuglens konturer. Mal på en pensel med hvid maling og mal et par pletter oven på det grønne. Fugt børsten med vand og kør den let over arket og bland maling. Tør baggrunden.

Trin 4

Bland sort og blå maling, dypp en syntetisk børste i blandingen og mal over fuglen med korte streger langs fjerens vækst. Tør malingen. Dyp en tynd børste i ufortyndet grøn akryl og brug fine streger til at markere fjerene på vingerne. Gentag med brun og blå maling.

Trin 5

Fugt en naturlig børste med vand og fej den let over fjerene. Tør malingen. Brug en tynd børste til at tage lidt gul maling og tegne et næb. Anbring et hvidt streg nær bunden og bland kanterne lidt.

Trin 6

Mal på penslen med brun maling og skildre grenene på det træ, hvor staren sidder. Mal fuglens ben med en tynd børste dyppet i en blanding af hvid, gul og rød maling. Mal over stærkeøjnet med sort akryl, sæt et hvidt højdepunkt i det.

Trin 7

Tag en sort markør og træk omhyggeligt stirens omrids. Tegn separate fjer på vingerne og halen. Fugt penslen med hvid maling og læg subtile streger på fjerdragten for at simulere den naturlige glans.

Anbefalede: