Hvordan Man Tegner En Struktur

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Struktur
Hvordan Man Tegner En Struktur

Video: Hvordan Man Tegner En Struktur

Video: Hvordan Man Tegner En Struktur
Video: Hvordan man tegner en bil / Truck drawing 2024, Kan
Anonim

Der er mange forskellige arbejdsformer i tegningen, takket være hvilket hvert billede får sit eget yndefulde billede. Hvert maleri skildrer forskellige penselstrøg, teknikker til udførelse og kunstnerens lette hånd. Tag for eksempel barken på et træ. Dette er perfekte linjer, der er afbildet af selve naturen.

Træstruktur
Træstruktur

Er det nødvendigt

Et stykke bark med en interessant tekstur, et ark papir, en blyant, en grafitstang, lim, en stor flad børste, pastelmaling, farvede blyanter, akrylmaling

Instruktioner

Trin 1

Tag en blyant og træk barken, og varier blyantens tryk for at få lyse og mørke streger. Bestem, hvor barkteksturen er tykkest. Påfør lim på disse områder ved hjælp af en skarp spids boble. Der dannes limdryp, der stikker ud over papiroverfladen.

Trin 2

Genskab den ujævne barkoverflade. Tag en flad børste med svinebørster og spred limen på papiret. Gør dette i skarpe, korte slag, og i slutningen af hvert slag skal du løfte børsten, så limen trækker op over papirets overflade. Lad limen tørre til næste morgen.

Trin 3

Sørg for, at limen er helt tør. Mal over områderne, der ikke er dækket af lim med pastelfarver - brændt umber på lysere områder og rå umber på mørkere. Gnid derefter pastellen med fingeren for at påføre maling på barkens limdækkede områder. Blanding med lim danner pastellen farvede pletter på overfladen.

Trin 4

Tilsæt akrylmaling. Klem brændt gummi fra røret på din finger og påfør det forsigtigt på barkens mørke områder. Hvor barken er mørkere, påfør et tykkere lag, og hvor barken er lysere, påfør et tyndere lag. Malingen sætter sig ned i rillerne på den lim-udtværede overflade og danner et meget interessant, plettet mønster.

Trin 5

Til sidst skal du krydse overfladen af maleriet med en blyant og en grafitstang og spore tilfældige linjer med dem for at repræsentere revner i barken. Tilføj også nogle farvede linjer: med en mørkebrun blyant på de lysere områder af barken og en gyldenbrun på de mørke.

Anbefalede: