Sådan Spiller Du Nirvana På Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Nirvana På Guitar
Sådan Spiller Du Nirvana På Guitar

Video: Sådan Spiller Du Nirvana På Guitar

Video: Sådan Spiller Du Nirvana På Guitar
Video: Sådan spiller du Lille Peter Edderkop på guitar 2024, April
Anonim

Et af de mest populære bands i 90'erne, Nirvana er stadig en klassiker for enhver grunge elsker den dag i dag. På grund af det faktum, at Kurt Cobain aldrig lastede sine kompositioner med for komplekse riffs, blev sangene især populære blandt unge musikere.

Sådan spiller du nirvana på guitar
Sådan spiller du nirvana på guitar

Instruktioner

Trin 1

Vælg et værktøj. Ikke alle Nirvana-sange kan spilles på en klassisk guitar, og ikke hver sang er egnet til en elektrisk guitar. Den legendariske "Smells Like Teen Spirit" spilles i begge versioner, men "Dive" er for eksempel bestemt ikke egnet til akustik. Hovedforskellen i akkordsæt: Kurt var meget glad for "fives" og "sixes" (dvs. akkorder som A # 5 og Db6), og de spilles på de øverste basstrenge, hovedsageligt ved hjælp af elektronik. Inden du begynder at adskille sangen, skal du gennemgå flere akkordindstillinger for sangen. Det enkleste valg er sandsynligvis akustisk.

Trin 2

Vær meget opmærksom på spilleteknikken. På trods af at sangene ikke er svære at udføre, er der mange faldgruber i dem, uden hvilke du ikke kan få den originale lyd. For eksempel vil "Manden, der solgte verdenen", som blev berømt efter Kurts optræden, ikke være sig selv uden en solo indsat i spillet - bemærk, at både hovedmelodien og riffen spilles på den samme guitar. Og "Voldtægt mig" er kun "korrekt", hvis koret spilles på barren.

Trin 3

Se koncerten Unplugged. Dette er et show på MTV, hvor gruppen deltog kort før solistens død. Forestillingen er bemærkelsesværdig, fordi kompositionerne hele aftenen kun blev udført på akustiske instrumenter, så sangene der er inkluderet der er meget nemme at spille. En god hjælp er det faktum, at spillet (kamp, riffs) lyder lyst og let gentages af øret, og hvis du ikke er veludviklet, kan du se spillet i nærbilleder.

Trin 4

Find amatørovertræk online. Der er utroligt mange re-sange fra gruppens kompositioner, og hver har en udtalt personlighed. For eksempel spiller en af de bedste versioner af "Smells like …" med fingerteknikken uden akkorder. En video er knyttet til videoen, omend ret vanskelig at mestre. Du kan også anbefale Nikolai Petrovskys optagelser, som kan findes på anmodning Russisk Kurt Kobein. Nikolays ejendommelighed er den bogstavelige kopiering af både spilleteknikken og kunstnerens stemme. Det er ofte vanskeligt at skelne mellem et sådant cover og originalen.

Anbefalede: