Sådan Strikkes Et Tæppe Til En Baby

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strikkes Et Tæppe Til En Baby
Sådan Strikkes Et Tæppe Til En Baby

Video: Sådan Strikkes Et Tæppe Til En Baby

Video: Sådan Strikkes Et Tæppe Til En Baby
Video: Lær at hækle et bobletæppe til baby 2024, Kan
Anonim

Mens de venter på babyen, forsøger forældre at købe så mange ting som muligt, forberede en børnehave, vælge en klapvogn og nyt tøj til et nyt familiemedlem. En mor kan gøre mange ting for sit ufødte barn alene.

Sådan strikkes et tæppe til en baby
Sådan strikkes et tæppe til en baby

Er det nødvendigt

  • - 200 gram garn
  • - krog.

Instruktioner

Trin 1

Find tråden til tæppet. Bomuld, linnetråde, specielt akrylgarn til børn er velegnede. For at strikke et tæppe til en baby skal du bruge ca. 200 gram. De traditionelle farver til drenge er blå, og til piger - lyserød, men pladen kan strikkes i en hvilken som helst lys farve, som barnet kan lide, eller vælg garnet, der passer til børnehavens farve - beige, bleg lilla.

Trin 2

Hvis dette er første gang du plukker en hæklenål, skal du lære de typer løkker, du vil bruge, når du strikker et tæppe. Du skal begynde at arbejde med en kæde af luftløkker. For at strikke en sådan løkke skal du binde en knude og sætte en krog i den. Hæng en tråd med den og træk den gennem hullet i knuden - du får den første løkke.

Trin 3

For at strikke en kæde, før krogen gennem den løkke, du har fået, krog på arbejdstråden og træk den gennem den første løkke, og nu har du den anden klar. På denne måde strikkes en luftkæde i den længde, du har brug for. Dette vil være tæppets bredde.

Trin 4

Hovedteknikken, som du vil strikke et tæppe med, er hæklesømme. For at strikke en sådan søjle skal du smide tråden over krogen, føre den ind i den tilstødende løkke og, som med strikluftløkker, trække tråden igennem den. Nu har du tre løkker på din krog, som du skal forbinde parvis i to trin.

Trin 5

Strik en kæde med luftmasker med hæklesting, strik en maske i hver løkke. Når du er færdig med rækken, skal du strikke tre masker og begynde at strikke den næste maskerække. Du skal strikke rækkerne, indtil dit tæppe er den ønskede længde.

Trin 6

Når du er færdig med at strikke, kan du dekorere tæppet med flæser, sy blonder rundt om omkredsen og indsætte sjove applikationer.

Anbefalede: