Sådan Udskiftes En Fil I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes En Fil I Spillet
Sådan Udskiftes En Fil I Spillet

Video: Sådan Udskiftes En Fil I Spillet

Video: Sådan Udskiftes En Fil I Spillet
Video: How To Replace Files! | FNF Tutorial 2024, Kan
Anonim

Udskiftning af filer i spillet kan være påkrævet i forskellige situationer. For eksempel vil du russificere et spil, forbedre dets grafik eller tilføje nye funktioner. Uanset hvad det er, er princippet om erstatning af filer i de fleste tilfælde det samme.

Sådan udskiftes en fil i spillet
Sådan udskiftes en fil i spillet

Instruktioner

Trin 1

Under drift får applikationen adgang til ressourcer med et specifikt navn placeret på et bestemt sted (oftest i biblioteket med spillet installeret). Derfor vil de filer, der foreslås udskiftes, have samme navn som den originale fil. Tag forholdsregler, før du udskifter den originale fil med en brugerdefineret.

Trin 2

Åbn mappen med den fil, du skal erstatte, kopier den originale fil til udklipsholderen og indsæt den i en ressource-mappe, der ikke er en spil. Gem det for eksempel på dit skrivebord eller ethvert lokalt drev. Vigtigst er det, husk det bibliotek, hvor du kopierede den originale fil. Dette er nødvendigt, så du i tilfælde af forkert betjening af spillet med en ny fil ikke behøver at geninstallere spillet.

Trin 3

Gå til mappen med erstatningsfilen, kopier den til udklipsholderen og åbn mappen med den originale spilfil. Højreklik et vilkårligt sted i mappen, og vælg kommandoen "Sæt ind" i rullemenuen. Du kan også bruge tasterne på tastaturet eller den øverste linje i vinduesmenuen til dette. Systemet giver dig besked om, at der allerede er en fil med samme navn i den valgte mappe. Til spørgsmålet "Udskift?" svar bekræftende.

Trin 4

I tilfælde, hvor din nye fil er i et arkiv (.zip,.rar), kan du pakke den direkte ud til det ønskede bibliotek uden at kopiere den til udklipsholderen. Åbn arkivet, vælg den ønskede fil, og angiv den mappe, hvor den skal gemmes. Systemet advarer dig også om, at der allerede er en fil med samme navn i den valgte mappe. Bekræft udskiftningen, luk arkivet.

Trin 5

Hvis den nye fil får spillet til at gå ned, skal du blot erstatte det med den originale fil, du tidligere har gemt. For at gøre dette skal du følge de samme trin: kopiere originalen, gå til den ønskede mappe og indsæt den "fungerende" fil fra udklipsholderen i den. Svar bekræftende på spørgsmålet om udskiftning. Omdøb ikke filerne, ellers genkender spillet ikke dem og ignoreres derfor.

Anbefalede: