Sådan Spiller Du SpongeBob Squarepants

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du SpongeBob Squarepants
Sådan Spiller Du SpongeBob Squarepants

Video: Sådan Spiller Du SpongeBob Squarepants

Video: Sådan Spiller Du SpongeBob Squarepants
Video: Spongebob's Game Frenzy - Funny Spongebob Scrub Scrub Scrub - Nicklodeon Jr Kids Games Video 2024, April
Anonim

Computerspillet "SpongeBob - Square Pants" giver dig mulighed for at springe ind i Bikini Bottom's daglige liv. Her kan du styre dine yndlingsfigurer, føle hele stemningen i tegneserien og gøre SpongeBob til manager for Krusty Krabs 2 cafe!

Sådan spiller du spillet
Sådan spiller du spillet

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - spillet "SpongeBob - Squarepants".

Instruktioner

Trin 1

Installer spillet. SpongeBob SquarePants-ikonet vises på skrivebordet. Tryk to gange på ikonet, download starter. Vælg derefter "Nyt spil". Vent på download af det første kapitel, der hedder "Elsk din nabo."

Trin 2

Du vises i SpongeBobs værelse. For at gennemføre det første kapitel skal du forberede dig på turen til Krusty Krabs. For at gøre dette skal du klæde dig på og børste tænder. Tøjet ligger i brystet i soveværelset. Gå til køkkenet og tag spatlen fra bordet. Gå tilbage til rummet. Klik på højre museknap. Din beholdning åbnes. Vælg spatlen, og placer den på brystet. Tag tøjet fra brystet, åbn din beholdning og brug tøjet på SvampeBob.

Trin 3

Gå til køkkenet og tag is fra køleskabet. Tag vækkeuret fra rummet. Gå på toilettet og tag en tandbørste. Gå mod Patricks hus. Giv isen til Patrick for at returnere tv-fjernbetjeningen til dig.

Trin 4

Gå til Squidwards hus. Se på hans hjemmenummer i køkkenet. Gå hjem. Brug fjernbetjeningen til at slukke for tv'et. Gå ud til baghaven. Brug alarmen på reparatøren. Fastgør telefonledningerne. Brug din telefon til at distrahere Squidward.

Trin 5

Gå tilbage til Squidwards hus. Gå i badet. Tag tandpasta. Når du har åbnet din beholdning, skal du kombinere pastaen og tandbørsten og bruge denne.

Trin 6

Det første kapitel er slut. Ved at bruge oplevelsen af at passere det første niveau i spillet vil du være i stand til at fortsætte med at spille med succes. Dette hjælper dig med at gøre SpongeBob til en rigtig manager!

Anbefalede: