Hvem Arrangerer Golden Days Festival I København

Hvem Arrangerer Golden Days Festival I København
Hvem Arrangerer Golden Days Festival I København

Video: Hvem Arrangerer Golden Days Festival I København

Video: Hvem Arrangerer Golden Days Festival I København
Video: fanfare ciocarlia - golden days 2024, Kan
Anonim

Hvert år er Danmark vært for en festival dedikeret til landets kulturarv. Det kaldes "Golden Days" og er organiseret i København - den danske hovedstad. I 2012 finder de festlige begivenheder sted i september.

Hvem arrangerer festivalen
Hvem arrangerer festivalen

Danmarks gyldne tidsalder er længe blevet betragtet som storhedstid for dansk arkitektur, filosofi, musik og litteratur; den periode, hvor landets talentfulde kunstnere udødeliggjorde deres legendariske lærreder i maleri - det vil sige det 19. århundrede.

Golden Days-festivalen blev først organiseret i 1993. Tidligere blev det afholdt en gang hvert andet år, og siden 2009 er det blevet en årlig begivenhed. Hver enkelt ferie er dedikeret til Danmarks kulturarv fra forskellige perioder. F.eks. Var tidligere års temaer: "Blomsten af dansk kunst i midten af det 19. århundrede", "Harbingers of the era of modernism", "Københavns liv og kultur i perioden mellem de to verdenskrige", "Menneskekroppen er en del af kunstnerisk kultur" osv. I 2011 blev Golden Days Festival dedikeret til spørgsmål om tro på Gud og dens indvirkning på samfundet. I 2012 var festivalens tema "Kulturarv under første verdenskrig".

Arrangørerne af festivalen "Gyldne dage" i Danmark er landets kulturministerium samt forskellige institutioner for videnskab og kultur i København: museer, teatre, klubber, skoler, kunstnere og skuespillere.

Hvert år inviterer festivalen beboere og gæster i landet til at besøge forskellige temabegivenheder. For eksempel afholdes hver dag forestillinger og den bedste klassiske musik på forskellige teater- og koncertsteder i København. Interessante undervisningsudflugter vil blive præsenteret for alle gæster på arrangementet, fortæller om den valgte æra i udviklingen af dansk kunst og viser tydeligt de overlevende eksempler på denne arv. Der vil også være filmvisninger, kunstudstillinger og mange andre sjove aktiviteter.

Alle helligdage i Danmark er normalt sjove og spændende. Golden Days Festival er ingen undtagelse. Næsten hver gæst ved begivenheden begynder at føle en glædelig spænding og stifte bekendtskab med kulturens svundne år, hvis hukommelse stadig er så kærligt bevaret af dette fantastiske land.

Anbefalede: