Sådan Pakker Du Håndlavet Sæbe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pakker Du Håndlavet Sæbe
Sådan Pakker Du Håndlavet Sæbe

Video: Sådan Pakker Du Håndlavet Sæbe

Video: Sådan Pakker Du Håndlavet Sæbe
Video: Sådan får du styr på dine plastikposer 2024, April
Anonim

Håndlavet kosmetik vinder popularitet. Flere og flere kvinder og endda mænd praktiserer sæbefremstilling derhjemme. Det bliver mere og mere vanskeligt at skelne mellem dine produkter, hvor du sandsynligvis har lagt et stykke hjerte og sjæl blandt lignende kreationer af andre mennesker. Det er emballagen, der giver din håndlavede sæbe en unik originalitet.

Sådan pakker du håndlavet sæbe
Sådan pakker du håndlavet sæbe

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste, men samtidig meget stilfulde indpakningsmulighed er kraftpapir. Stærk og naturlig, det vil perfekt fremhæve den håndlavede sæbe. Du kan simpelthen pakke et stykke håndlavet sæbe i et ark kraftpapir eller lave en pose ud af det og lægge din skabelse der.

Trin 2

Naturlige materialer er mest velegnede til dekorativ emballage af håndlavet sæbe: pergament (eller naturligt ubleget papir), sisal og raffia, naturlig garn og bundter, træperler og knapper. Sådanne materialer ser særligt fordelagtige ud i kombination med sæbe, kogt fra bunden eller sæbe fra en base, der efterligner "nul".

Trin 3

Håndlavet sæbe, sat i en færdiglavet sæbeskål og pakket med den, ser interessant og usædvanlig ud. Derudover opnås en dobbelt gave.

Trin 4

En win-win for enhver sæbe er en kasse. Pap eller plast, blank eller mat. Enhver, selv den mest almindelige cylinder kan omdannes til en original festkasse.

Trin 5

En almindelig plastikpose kan også bruges som en god emballage. Placer for eksempel sæben på et stykke jute, og bind posen med en naturlig garn ovenpå. Du får et rigtigt showcase, så du kan se sæben uden at åbne pakken.

Trin 6

En moderne og praktisk mulighed er krympefolie. Sæt simpelthen denne film rundt om sæben og opvarm den som anvist. Stick etiketten ovenpå. Lakonisk og smuk.

Trin 7

Organza-tasker er perfekte til lyse sæbe til ferier og babyer. De tilføjer sæben en særlig glans.

Trin 8

Du er nødt til at tænke nøje over 3-D sæbe og vælge en pakke, der kan fremhæve dens funktioner positivt. Pak det for eksempel ind i et gennemskinneligt maske og bind det med et silkebånd ovenpå. På samme måde kan du pakke sæben i et tyndt væv eller klart indpakningspapir.

Anbefalede: