Tegneserieformue På Computeren

Tegneserieformue På Computeren
Tegneserieformue På Computeren

Video: Tegneserieformue På Computeren

Video: Tegneserieformue På Computeren
Video: Кодекс OpenAI: ваш робот-помощник! 🤖 2024, Kan
Anonim

Selvfølgelig er fortælling en seriøs sag, og du skal henvende dig ansvarligt, men nogle gange vil du bare have det sjovt og finde ud af din fremtid ved hjælp af ukonventionelle forudsigelsesmetoder, som nogle gange giver meget nøjagtige forudsigelser om fremtiden.

Tegneserieformue på computeren
Tegneserieformue på computeren

Fortune fortæller i navnet på den fremtidige mand. Til denne formuefortælling er du nødt til at tage en chat og spørge navnet på den første unge mand, du støder på. Det antages, at det er, hvad din fremtidige ægtefælle formodentlig vil blive kaldt.

Fortune fortælling for fremtiden. For denne form for spådom skal du gå til et populært filmsted. Tænk nøje over dit spørgsmål, og åbn en tilfældig side med en film. Filmgenre, beskrivelse, budget og endda publikumsanmeldelser vil være svaret på dit spørgsmål.

Nogle gange kan denne formue-fortælling forudsige mange interessante ting. For eksempel på pigens spørgsmål "Hvordan vil mit forhold til min kæreste udvikle sig yderligere?", Modtog man et meget underholdende svar: "Denne eventyrfantasi-serie med uventede plot-vendinger har allerede fanget publikums lyst. Nye utrolige eventyr af karaktererne i serien venter på dig …"

Hvis dit spørgsmål handler om penge, skal du være opmærksom på filmens budget. Du kom til en blockbuster med et multimillion-plot - det betyder, at alt er i orden, der vil være penge, men hvis der er en lav-budget tredjeplads film, så skinner rigdom desværre ikke for dig endnu.

Spådom med sange. Forbered en liste med sange i forvejen. Det er ønskeligt, at der er mange af dem og af forskellige genrer. Åbn afspilleren på computeren, formuler dit spørgsmål mentalt, luk øjnene og rul mushjulet frem og tilbage. Klik nu tilfældigt. Den sang, der lød, vil være svaret på dit spørgsmål.

Fortune telling på søgemaskiner. Åbn enhver søgemaskine på din computer. Tænk nøje over det spørgsmål, du vil have svar på. Luk nu øjnene, og skriv tilfældigt tre eller fire tegn i søgefeltet. Det første billede, der matcher din anmodning, og vil være svaret på dit spørgsmål.

Anbefalede: