Feng Shui Til Computeren

Feng Shui Til Computeren
Feng Shui Til Computeren

Video: Feng Shui Til Computeren

Video: Feng Shui Til Computeren
Video: How To Feng Shui Your Desk | Bring In Good Energy All 2021! 2024, April
Anonim

Næsten alle har en computer eller bærbar computer. De er blevet uundværlige ting for os. Ved hjælp af Feng Shui kan du ved hjælp af computerteknologi skabe gunstig energi.

i computeren skal alt være i overensstemmelse med feng shui
i computeren skal alt være i overensstemmelse med feng shui

Som i det virkelige rum er det også i det virtuelle rum nødvendigt at opretholde orden. Det er bedre at slette unødvendige mapper og genveje. Mapper og filer skal klassificeres og holdes i orden. Dette hjælper dig ikke kun med at navigere godt i dine dokumenter, men giver også plads til nye ting i livet.

Baggrund på skrivebordet skal være positivt. Billeder af vand er gunstige (marinemaleri, flod, vandfald). Det er vigtigt, at strømmen er rettet i din retning. Et sådant billede tiltrækker ifølge Feng Shui materiel velstand.

Du kan placere et ønskekort på dit skrivebord, men ingen undtagen computerejeren skal se det.

Mens du arbejder, er det fordelagtigt at lytte til naturens lyde - fuglesang eller lyden af havbølger. Det tiltrækker positive energier.

Det er bedre at placere en computer eller bærbar computer i et separat rum. Det er uønsket at placere dem i børnehaven eller i soveværelset, fordi de gør det vanskeligt at roe sig ned og slappe af. Hvis det ikke er muligt at tildele et rum til en computer, skal du gøre det så iøjnefaldende som muligt. Dette er ikke et problem for en bærbar computer. Bordet med computeren kan adskilles visuelt fra rekreativt område ved at placere en skærm, hænge et gardin, "vindklokke" eller "drømmefælde".

Den mest gunstige placering af computeren i huset er nord. I Feng Shui er dette det område, der er ansvarligt for karrierefremskridt.

For at neutralisere negativ stråling kan krystaller og planter placeres ved siden af teknikken.

Rummet med computerudstyr skal ventileres regelmæssigt. Dette anbefales dog ikke kun af Feng Shui.

Anbefalede: