Sådan Tilbageføres En Version Af Warcraft 3

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilbageføres En Version Af Warcraft 3
Sådan Tilbageføres En Version Af Warcraft 3

Video: Sådan Tilbageføres En Version Af Warcraft 3

Video: Sådan Tilbageføres En Version Af Warcraft 3
Video: ОСНОВАНИЕ ИМПЕРИИ! - ОГРОМНЫЙ ФЕНИКС НА МОЕЙ СТОРОНЕ! - РИТУАЛ! - Warcraft 3 #6 2024, Kan
Anonim

World of Warcraft anses for at være den mest populære RPG i verden. Udvikleren af dette spilprodukt, Blizzard, opdaterer konstant spillet med tilføjelser og programrettelser. En spiller, der har installeret den nyeste WoW 3-patch, kan finde ud af, at denne version ikke understøttes af spilserveren, hvor han planlagde at starte spillet. I sådanne tilfælde skal du rulle versionen af spillet tilbage.

Sådan tilbageføres en version af Warcraft 3
Sådan tilbageføres en version af Warcraft 3

Er det nødvendigt

  • - Installeret spil World of Warcraft 3;
  • - Internetforbindelse.

Instruktioner

Trin 1

Lav en sikkerhedskopi af spilmappen. Denne handling skal udføres, så du ikke behøver at downloade og installere WoW 3 igen, hvis versionen af spillet ikke kan rulles tilbage på grund af en fejl eller en fejl i computeren. Hvis du har Warcraft 3 på drev C, skal du sørge for at oprette en sikkerhedskopi på et andet drev. Placer det for eksempel på D: GamesWorldofWarcraftIII. I tilfælde af en fejl kan du altid vende tilbage til den oprindeligt installerede version af spillet.

Trin 2

Slet alle mapper fra spilkataloget undtagen mappen Data. Under ingen omstændigheder skal du slette individuelle filer.

Trin 3

Gå til Data-mappen og slet patchfilerne fra den, for eksempel patch. MPQ og patch-2. MPQ.

Trin 4

Find i ruRU-mappen i mappen Data en fil, der hedder realmist.wtf. Dette er et tekstdokument, der indeholder information om spilservere. Åbn filen realmist.wtf i enhver teksteditor. Det er bedst at bruge Notepad til dette formål. Klik på filen med højre museknap, i menuen, der vises, vælg "Åbn med" og vælg "Notesblok" på listen over foreslåede programmer.

Trin 5

Fjern alle oplysninger fra filen realmist.wtf, og tilføj derefter følgende linje til den: setrealmlist eu.logon.worldofwarcraft.com. Gem nu og luk filen.

Trin 6

Find filen Repair.exe i spilmappen, som er et program oprettet af udvikleren specifikt til sådanne tilfælde. Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet, og kør Repair.exe-programmet. Hvis meddelelsen Kan ikke oprette forbindelse til serveren vises, skal du genstarte den.

Trin 7

Marker alle tre afkrydsningsfelter i feltet Blizzard Repair, der vises, og klik på knappen Nulstil og kontroller filer. Det vil tage et par minutter at kontrollere og gendanne klientfilerne, og derefter skal der vises et vindue med teksten Blizzard Repair har med succes repareret World of Warkraft. Dette betyder, at Warcraft 3 med succes er rullet tilbage til sin oprindelige version.

Anbefalede: