Hvordan Tegner Man Et Skib Med En Blyant Trin For Trin?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Tegner Man Et Skib Med En Blyant Trin For Trin?
Hvordan Tegner Man Et Skib Med En Blyant Trin For Trin?

Video: Hvordan Tegner Man Et Skib Med En Blyant Trin For Trin?

Video: Hvordan Tegner Man Et Skib Med En Blyant Trin For Trin?
Video: LÆR AT TEGNE en sjov weekend menu trin for trin I TEGN MED MIG 2024, Kan
Anonim

Havet, solen, en god vind … og et forbløffende smukt skib på vej til fjerne lander. Selv en nybegynder kunstner kan tegne et så luksuriøst billede, alt hvad du behøver at gøre er at ville, tage en blyant og se på billedet, hvor et så smukt skib er tegnet.

En sejlbåd ser altid smuk og romantisk ud
En sejlbåd ser altid smuk og romantisk ud

Vi starter med masterne

Af alle skibene ser sejlbåde mest imponerende ud. Et lille barn, som du vil lære at tegne, kan skildre en simpel yacht - en flad planke, der flyder på bølgerne, i midten er der en mast, og på masten er der to skrå sejl og et flag. Men du kan prøve at skildre en mere kompleks båd, der har flere master og mange smukt oppustede sejl.

Det er bedre at trække i etaper. Læg arket lodret og tegn to lange lodrette linjer i en vis afstand fra hinanden. Bestem, hvor skibet har sin bue. Tegn et langt segment fra den nedre ende af denne mast i en svag vinkel mod horisonten - et bovspids.

Masterne kan også placeres i en svag vinkel i forhold til lodret.

Sejle

Skibets sejl er forskellige. For et skib, der vender publikum, ser de ofte ud til at være trekanter i forskellige størrelser. Begynd at tegne fra bunden. Tegn to store retvinklede trekanter. Retvinkler er placeret bagud. Forlæng bundlinjerne lidt. På toppen af masterne tegner du mindre retvinklede trekanter, så deres hypotener stemmer overens med mastene, og de rette vinkler er ved agterenden.

De nederste trin kan trækkes lige under sejlene.

Reb og værfter

Forbind toppen af den forreste mast til enden af buesprederen med en tynd streg. Tegn endnu et sejl på dette reb. Det ligner en stump trekant, hvis længste side ligger på rebet. Træk en gård i en vinkel i en vinkel med den forreste mast. Opdel det i 3 lige store segmenter. Opdel buesprederen i 3 dele. Forbind prikkerne parvis ved hjælp af tynde streger. På hver linje tegner du et skråt sejl nøjagtigt, som du trak det på det første kabel. Sejlene har omtrent samme størrelse. Spor konturerne af sejlene og masten med en blødere blyant.

Skrog

Det er slet ikke nødvendigt at skildre skibets skrog med alle de små detaljer på tegningen. Du har allerede luksuriøse sejl, så skibets omrids kun kan angives - for eksempel ved to parallelle lige linjer, hvoraf den øverste går ind i bovsprit.

Men hvis du ønsker det, kan du tegne en mere kompleks krop. For eksempel i form af en båd med en let hævet bue og konvekse sider. På samme tid viser den øverste linje på tavlen sig at være buet, dens mest konvekse del er rettet nedad. Tegningen kan suppleres med en horisontlinje, bølger, vimpler på master og figurer af mennesker på dæk og måger på vandet og i luften. Du kan også se rattet, der har en modig styrmand.

Anbefalede: