Hvordan Man Tegner Et Skib Med En Blyant Trin For Trin

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Et Skib Med En Blyant Trin For Trin
Hvordan Man Tegner Et Skib Med En Blyant Trin For Trin

Video: Hvordan Man Tegner Et Skib Med En Blyant Trin For Trin

Video: Hvordan Man Tegner Et Skib Med En Blyant Trin For Trin
Video: Lær at bruge en hjertestarter - trin for trin 2024, April
Anonim

Næsten ethvert køretøj kan repræsenteres som en kombination af flere enkle geometriske kroppe. Skibet er slet ikke en undtagelse, og det er den trinvise tegneteknik er baseret på.

Hvordan man tegner et skib med en blyant trin for trin
Hvordan man tegner et skib med en blyant trin for trin

Hvilke geometriske former består skibet af?

Den mest karakteristiske detalje ved et sejlskib er sejlet. Det er synligt langt væk. Sejlet kan være i form af en trekant, trapez eller rektangel. Som regel har et skib flere sejl. De er monteret på master, som i figuren ligner lige linjer. Hvis skibet er langt væk, er mastene muligvis ikke synlige og meget mindre tværstængerne på dem. Ud over sejlingsudstyr har skibet et skrog. På et plan kan det ligne en trekant eller en trapez.

Første fase

Læg arket vandret. Tegn en lang vandret linje omtrent i midten. Det er ikke kun nødvendigt for at formidle dimensionerne på det rum, hvor din båd er placeret, men også for at give dig vartegn på arket. Del denne linje i to omtrent lige store dele. Tegn en vinkelret på det markerede punkt, så det også deler sig halvt ved dette mærke. Denne linje er et af benene i en højre trekant. Tegn det andet ben, det bliver noget kortere. Forbind slutpunkterne. Du har et sejl.

Sejl og skrog

Tegn det andet sejl. I dette perspektiv vil det se ud som en bred bue. Denne bue slutter i bunden på samme niveau som trekanten. Tegn sejlens konturer med en blødere blyant. Tegn skibets skrog. Bemærk, at det øverste dæk ikke løber parallelt med trekantens nederste linje, men i en bestemt vinkel - det stiger op i den del, hvor buen er placeret. Skibets bue er placeret næsten i slutningen af buen.

Kroppen er en trapezform med temmelig korte laterale sider, og den nederste bund er noget kortere end den øverste. Tegn kroppens konturer med en blødere blyant. Du kan også tegne mindre detaljer - gør brættet lidt højere fra siden af næsen, formidle skrogets form med korte slag. Masten kan dekoreres med en vimpel, og der kan laves en slags tegning eller inskription på sejlene.

Afslutning af arbejdet

Skibet er ikke i vakuum. Han sejler på et hav, der næsten aldrig er helt roligt. Der er altid små bølger på den. De kan tegnes med korte vandrette streger. Du kan anvende andre teknikker - skygge, tegne prikker. En meget blød blyant, ikke for skærpet, er velegnet til den anden teknik. Når du tegner punkter, skal det placeres strengt lodret, men ikke særlig pressende. Det er bedst at gøre dette med hurtige bevægelser. De samme teknikker anvendes, når man f.eks. Tegner med trækul.

Anbefalede: