DIY Artiskok-stil Juletræ Lavet Af Bånd

Indholdsfortegnelse:

DIY Artiskok-stil Juletræ Lavet Af Bånd
DIY Artiskok-stil Juletræ Lavet Af Bånd

Video: DIY Artiskok-stil Juletræ Lavet Af Bånd

Video: DIY Artiskok-stil Juletræ Lavet Af Bånd
Video: Делаем елочку из гофрированной бумаги! Готовимся к Новому году и рождеству! Елка на новый год ! 2024, Kan
Anonim

Til indretning til nytårsferien er et lille håndlavet juletræ perfekt. Du kan bruge artiskokteknikken. Som et resultat skal du have en dejlig souvenir lavet af satinbånd.

juletræ
juletræ

Sildben i artiskok-stil: nødvendige materialer

I stil med en artiskok laves forskellige nytårshåndværk og dekorationer meget ofte - bolde, juletræer og meget mere. For at skabe et originalt nytårs souvenir i en lignende stil skal du bruge papir, hvorfra rammen vil blive lavet. Du kan bruge pap eller akvarelpapir. Forbered også en varm silikone limpistol. For kreativitet skal du helt sikkert have et satinbånd i smaragd eller brun-gylden farve. Men organzabåndet kan efter eget valg være af enhver farve.

Processen med at skabe et juletræ fra satinbånd

Arbejdet skal starte med fremstilling af rammen. Tag det forberedte pap og tegn en cirkel på det. Bare gør det ikke manuelt, men brug et kompas. I mangel af et kompas kan du bruge en slags rund skabelon, for eksempel en plade. Bestem selv diameteren. Faktisk vil dens størrelse bestemme størrelsen på det fremtidige juletræ.

Derefter skal papcirklen skæres og limes. Du skal have to trådrammer. Tag et satinbånd og skær det forsigtigt i små firkantede stykker. Lav miniatureemner fra disse firkanter. For at gøre dette skal du bruge artiskokteknikken. Ifølge denne stil skal trekanter kollapses fra firkanter og derefter trekanter igen.

Fastgør de resulterende emner til rammen til juletræet. Du skal gøre dette en efter en og ikke skulpturere alt på én gang på rammen. Det er bedre at lime emnerne med en overlapning nedenfra og op. Det anbefales også at skifte række i processen. Du skal bruge en termisk pistol til at ordne det. Du skal arbejde med et sådant værktøj meget omhyggeligt. Silikonelim smelter, og temperaturen stiger hurtigt. Se hullet, hvorfra det kommer ud. I princippet kan almindelig PVA-lim også anvendes. Men så kan strukturen være skrøbelig.

Juletræ dekoration

Selve juletræet har allerede vist sig for dig, men uden dekorationer ser det lidt ufærdigt ud. Du kan sy små blomster af tilberedt organza og fastgøre dem til juletræet. Du kan dekorere et nytårs souvenir ved hjælp af små hvide perler og glitter. De skal klæbe over hele juletræet.

Hvis du fastgør organza-båndet på toppen af produktet, vil det være meget muligt at hænge det et eller andet sted eller bruge det som et juletræsdekoration. Et designer-juletræ kan oprettes ved at dekorere det med et stort antal af sådanne legetøj.

Anbefalede: