Ilya Noskovs Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Ilya Noskovs Kone: Foto
Ilya Noskovs Kone: Foto

Video: Ilya Noskovs Kone: Foto

Video: Ilya Noskovs Kone: Foto
Video: ОБОРУДОВАНИЕ ФОТОГРАФА: ФОТОГРАФ АЛЕКСЕЙ КОРЗОВ и АРСЕНИЙ ГОРШЕНИН CANON, NIKON, LEICA Q2, SIGMA 2024, Kan
Anonim

Ilya Noskov er en talentfuld, efterspurgt skuespiller af russisk og ukrainsk tv. Han er også en kærlig og elsket mand, far. Ilya poster med glæde fotos af sin kone og børn på sine sociale mediesider, og det er ekstremt behageligt at se på dem. De udstråler lykke, fred og komfort.

Ilya Noskovs kone: foto
Ilya Noskovs kone: foto

Få moderne skuespillere eller showrepræsentanter er klar til at prale af en stærk familie. Ilya Noskov har heldigvis råd til det. Med sin kone, skuespillerinde Vasilyeva Polina, har de været sammen i over 15 år, de har tre børn - Sophia, Savva, Alexander, et stort hyggeligt hus.

Hvem er Ilya Noskov - biografi, karriere, filmografi

Ilya er hjemmehørende i den lille ukrainske by Novaya Kakhovka. På trods af at hans forældre ikke havde noget med kunst at gøre, drømte både han og hans ældre bror Andrei om at handle fra barndommen. Først kom Andrei ind i erhvervet, og derefter hjalp han Ilya med at bryde igennem i denne karriereretning.

I dag er begge brødre efterspurgte og er kendt og på samme måde. Ilya Noskovs filmografi inkluderer næsten 50 værker. Han er kendt for et bredt publikum af filmgæster fra sådanne film og serier som

  • "Azazel",
  • "Moskva Saga",
  • "Travesty",
  • "Store"
  • "Fæstning Badaber",
  • "Kvindelig læge" og andre.
Billede
Billede

Skuespilleren Ilya Noskov er ikke mindre succesrig i teatret. Hans karriere begyndte på Alexandrinsky Theatre (1997-2007), og fra 2004 til i dag er han medlem af truppen fra Teaterforeningen "Noskovs and Company". Derudover optræder Ilya Noskov ofte på scenen i Teatret. på Vasilievsky i Skt. Petersborg, deltager i entreprise.

Hvem er konen til skuespilleren Ilya Noskov - foto og biografi

Skuespilleren Ilya Noskov har været gift siden 2004. Hans valgte var "kollega i butikken" skuespillerinde Polina Vasilyeva. Før brylluppet daterede parret i 3 år. Polina og Ilya havde to bryllupper - civil og kirke.

De fremtidige ægtefæller mødtes ikke i teatret eller på en filmsæt, men på en simpel cafe. Ilya er en ret genert person, men da han så Polina for første gang, besluttede han at han skulle nærme sig denne charmerende pige. Det skete i 2001.

Billede
Billede

Unge mennesker kunne ikke mødes ofte. På det tidspunkt studerede Polina bare på et skuespiluniversitet, og Ilya handlede allerede aktivt i film og var optaget i mange teaterproduktioner.

Polina og Ilya er så tætte, at selv ægtefællen fødte sin kone selv. For at alt kunne gå godt, deltog han endda i særlige dybdegående kurser for unge fædre, konsulteret med førende fødselslæger og gynækologer. Som et resultat fødte skuespilleren Ilya Noskov selv Polina. Dette var i øvrigt nyttigt for ham i hans erhverv - da han spillede hovedrollen i to sæsoner af tv-serien "Female Doctor".

Til dato har skuespilleren Ilya Noskovs kone, Polina Vasilyeva, kun travlt med hjem og børn. Nej, hun vil ikke lukke sig i fire vægge og opgive sin skuespilkarriere. Polina har til hensigt at vende tilbage til erhvervet, så snart deres yngste søn Sasha vokser op med Ilya.

Hvad gør børnene til skuespilleren Ilya Noskov

Polina og Ilya Noskov er meget ansvarlige mennesker. De er vant til at planlægge deres liv, til at tænke nøje over hvert seriøst skridt, herunder fødslen af børn. Datter Sofia blev født i 2006, søn Savva 5 år senere - i 2011 og den yngste Alexander Ilyich - i 2017.

Sofya Ilinichna Noskova er en alsidig pige. Hun tegner, synger, spiller i skoleteatret, elsker at læse. Derudover går hun i sport - deltager i svømningstræning. Håndarbejde er en anden passion for den ældste datter af skuespilleren Ilya Noskov. I denne kunstretning mestrer Sophia broderi, hun syr blødt legetøj. Udover gymnasiet studerer pigen engelsk i dybden. Hvordan hun håndterer alt er et mysterium selv for sine forældre.

Billede
Billede

Savva Noskov er en rigtig dreng. Hans idol er desværre ikke en far og den berømte bryder Emelianenko Fedor. Savva besluttede at udvikle sig i denne særlige professionelle retning, deltager allerede i freestyle wrestling sektionen, bruger meget tid på træning og sport generelt. Bevægelse er en væsentlig del af denne drengs liv. I løbet af dagen formår han ikke kun at deltage i undervisning i grundskole og træning, men også at stikke af med sin yndlingscykel, rulleskøjter eller scooter.

Den yngste repræsentant for familien Noskov-Vasiliev, Sasha, har endnu ikke valgt livsstien og har ikke besluttet sig for sine hobbyer, men har allerede modtaget et sjovt kaldenavn "professor" fra sine slægtninge. Drengen er meget seriøs, tankevækkende og ansvarlig.

De sidste film af skuespilleren Ilya Noskov

Ilya Noskov har filmet mere end aktivt, og i de seneste år har han som regel kun modtaget hovedrollerne. I løbet af de sidste par år har han spillet hovedpersonerne i projekterne "We Need a Man", "The Seventh Guest", "Burning Felix", "Crime Journalist".

Billede
Billede

Alene i 2018 blev 5 film og serier med hans deltagelse udgivet. I 2019 vil der være endnu flere af dem - skuespilleren forsikrede journalister og hans fans. Og for at være så succesrig, ved sin egen indrømmelse, har han tilladelse af en pålidelig bageste og en kærlig kone, der skaber ham.

Anbefalede: