DIY Massagemåtte

Indholdsfortegnelse:

DIY Massagemåtte
DIY Massagemåtte

Video: DIY Massagemåtte

Video: DIY Massagemåtte
Video: 【別荘DIY #39】2×4材でガレージDIY!鉄壁の雨養生で快適作業!/貯めた小遣い100万円で築41年190坪土地付き別荘買った! 2024, Kan
Anonim

Vi har ofte et stort antal plastflasker i vores hus, som vi senere smider. Men dette er helt forgæves. Et stort antal håndværk kan fremstilles af dem, ja. Men nu vil vi tale om noget andet. Vi bruger for eksempel flasker, men du kan også bruge deres hætter. Du kan lave en massagemåtte ud af dem.

DIY massagemåtte
DIY massagemåtte

Er det nødvendigt

  • - plastflaskehætter
  • - tyk linje
  • - syl.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du samle et tilstrækkeligt antal hætter fra plastflasker. Hvis du forbinder dine venner med dette, går tingene meget hurtigere. Først skal du forberede stikkene til yderligere brug. De skal skylles grundigt og tørres.

Billede
Billede

Trin 2

Nu hvor alle betræk er klar til brug, kan du begynde at fremstille massagemåtten selv. For yderligere handlinger har vi brug for en syl. Vi laver 6 huller i hver kork. Det er værd at overveje, at dette håndværk er baseret på en sekskant. Dette betyder, at du kan beregne antallet af slutdæksler, og de er, som du ved, grundlaget for vævning. Her er et eksempel. Hvis du vil lave en massager med en længde på 10 stik, skal du bruge 54 slutdæksler. Det vil sige, du skal beregne sådan: antallet af covers på den ene side skal ganges med 6 minus 6 covers, som gentages. Når du har lært at beregne basis, kan du gå videre til selve vævningen.

Billede
Billede

Trin 3

Vi tager fiskelinjen og lægger alle de ydre dæksler på den, hvorefter dette tæppe skal væves strengt i henhold til ordningen. Du kan finde det både på Internettet og tegne det selv.

Anbefalede: