Sådan Træder Du Dans

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træder Du Dans
Sådan Træder Du Dans

Video: Sådan Træder Du Dans

Video: Sådan Træder Du Dans
Video: Lyrical Dance Tutorial - Happier by Olivia Rodrigo 2024, Kan
Anonim

Trinnet er baseret på 4 hovedbenbevægelser (eller "trin"). For at lære at træde dans, skal du mestre dem alle. For lettere læring kan du bruge det videomateriale, der er tilgængeligt på Internettet i det offentlige domæne.

Sådan træder du dans
Sådan træder du dans

Er det nødvendigt

  • Sko med specielle hæle og en hæl på ca. 3-4 cm.
  • Løst tøj, der ikke hindrer bevægelse.

Instruktioner

Trin 1

Løft dit højre ben, bøj det ved knæet, og sænk det derefter ned foran dig og slå gulvet med din tå. Overfør kroppens vægt til dit højre ben, mens du forbliver på tæerne, og stempel med din venstre fod (hele foden). Flyt din vægt tilbage til dit venstre ben. Gentag øvelsen flere gange. Skift derefter ben: den venstre slår med en tå, den højre bagved tager et skridt i stedet for hele foden. Du kan også sparke med din tå og bringe din fod ud bag dig. Dette trin er hovedtrinnet i trinnet og kombineres med de andre trin beskrevet nedenfor.

Trin 2

Slå gulvet foran dig med din tå først med din højre fod, mens benet går fremad, dog stiger ikke højt over gulvet. Og slå derefter gulvet med din hæl, mens benet går tilbage og går over venstre ben og forbliver suspenderet. Dette er Shuffle-trinnet. Derefter skal du slå gulvet med din højre fods tå og overføre din vægt til det ben, mens du tager et skridt på plads med din venstre fod. De der. i det væsentlige udføre kugleændringstrinnet. Gentag trinnet flere gange, og skift ben.

Trin 3

Dette trin udføres på samme måde som det foregående, men det tager et skridt fremad. De der. efter at have ramt med en tå og hæl, bringes det højre ben ikke tilbage, men sættes frem på hele foden. Derefter begynder Ball-Change-trinnet. Det venstre ben, der stod stille, mens klappetrinet blev udført, rammer gulvet med en tå, og vægten overføres til det. Det højre ben tager et skridt på plads, vægten overføres til det. Så skifter benene.

Trin 4

Højre ben træder tilbage og rammer samtidig gulvet med tåen og hænger i bøjet tilstand over gulvet. Derefter begynder kugleomskiftningstrinnet: højre fod rammer gulvet bagved, vægten overføres til den. Venstre fod foran tager et skridt på plads for hele foden. Vægten overføres til hende igen. Benene skifter.

Trin 5

Udfør alle fire trin i forskellige variationer.

Anbefalede: