Hvordan Et Horoskop Påvirker Skæbnen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Et Horoskop Påvirker Skæbnen
Hvordan Et Horoskop Påvirker Skæbnen

Video: Hvordan Et Horoskop Påvirker Skæbnen

Video: Hvordan Et Horoskop Påvirker Skæbnen
Video: Какого числа родился человек такая у него вся жизнь 2024, Kan
Anonim

En erfaren astrolog kan yde meget kompetent og nøjagtig rådgivning og vejledning. Ikke desto mindre forbliver selve mekanismen for horoskopets indflydelse på deres skæbne for mange mennesker uklar. At kende de grundlæggende principper for astrologi giver dig mulighed for bedre at forstå dens muligheder og bruge sager.

Hvordan et horoskop påvirker skæbnen
Hvordan et horoskop påvirker skæbnen

Er det nødvendigt

astrologisk program ZET

Instruktioner

Trin 1

Det skal forstås, at astrologi er en empirisk videnskab - det vil sige udelukkende baseret på statistikker over observationer. I dag har selv astrologerne ikke selv en klar forståelse af, hvad der er mekanismen for indflydelse af planetenes placering på en persons skæbne. Derfor siger astrologer direkte, at de ikke ved, hvordan indflydelsen udføres. Men takket være de store observationsstatistikker er der identificeret visse mønstre, der giver os mulighed for at lave astrologiske prognoser.

Trin 2

Det er vigtigt at huske på, at astrologer aldrig forudsiger noget. Astrologi fungerer udelukkende med sandsynligheden for visse begivenheder. For eksempel antyder en analyse af et horoskop, at en sådan dag har en person stor sandsynlighed for store økonomiske tab. Dette betyder ikke, at de nødvendigvis vil være det. Ikke desto mindre er det bedre at vide om den eksisterende risiko at afstå fra store finansielle transaktioner på en sådan dag.

Trin 3

En persons karakter og hans skæbne bestemmes i meget høj grad af hans fødselshoroskop - et fødselshoroskop, en radix. Samtidig er skæbnen ikke programmeret. Igen taler vi om sandsynligheden for begivenheder: at blive advaret om dem har en person mange muligheder for at undgå dem. Det samme gælder karakterkvaliteterne - hvis horoskopet indikerer, at der kan forekomme nogle negative kvaliteter, kan en person bevidst arbejde, så de ikke bliver dominerende.

Trin 4

Det er nødvendigt at forstå, at et horoskop er en slags kort, der angiver de vigtigste begivenheder i en persons liv, samt hvilke stier der er åbne foran ham og hvilke der er lukket. Hvis et horoskop for eksempel indikerer, at en person ikke er fokuseret på samfundet, men er lukket i sin indre verden, vil det være meget vanskeligt for ham at blive en offentlig person. En sådan person kan blive en fremragende videnskabsmand, forfatter, programmør osv., Men det er usandsynligt, at han bliver en succesrig politiker eller forretningsmand.

Trin 5

Husk, at tvister med den skæbne, som horoskopet angiver, ofte viser sig at være ineffektive. Det rigtige valg er at realisere dig selv på den mest gunstige måde. Stjernerne vil bidrage til din succes - du vil lykkes, du vil være i stand til at realisere alle dine drømme. Omvendt vil forsøg på at arbejde i områder, der ikke er bestemt til dig, næsten helt sikkert ikke føre til noget godt.

Trin 6

Husk, at kun en erfaren astrolog kan foretage en kompetent analyse af horoskopet. Hvis astrologen direkte fortæller dig, at sådanne begivenheder venter på dig, skal du kigge efter en anden specialist. Som nævnt ovenfor fungerer astrologi med sandsynlighed, så en person har altid en chance for at undgå selv meget sandsynlige begivenheder. Dette er netop astrologiens værdi - det kan advare en person om den forestående fare og hjælpe med at passere en vanskelig periode sikkert.

Anbefalede: