Hvordan Man Bygger En Hytte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Hytte
Hvordan Man Bygger En Hytte

Video: Hvordan Man Bygger En Hytte

Video: Hvordan Man Bygger En Hytte
Video: Sølund element havehus: Sådan bygger du dit havehus. 2024, Kan
Anonim

En ægte skovhytte er en fantastisk måde at føle sig som en rejsende og opdagelsesrejsende i naturen, og dens oprettelse vil være en nyttig og spændende underholdning for børn og voksne. Samtidig kan evnen til at bygge en hytte ikke kun underholde dig, men også yde betydelig støtte i en ekstrem situation, når du presserende har brug for at give dig selv og dine ledsagere et tag over hovedet i naturen. Det er ikke svært at bygge en hytte, hvis du har naturlige materialer lige ved hånden, som du kan finde i enhver skov.

Hvordan man bygger en hytte
Hvordan man bygger en hytte

Instruktioner

Trin 1

Vælg et sted at bygge en hytte - den skal hverken være lav eller forhøjet. Vælg et plan område, beskyttet mod vinden, omgivet af træer eller buske.

Trin 2

Når du har valgt et sted til opførelse af en hytte, skal du forberede to eller flere holdbare lange pinde. Læn to pinde på hver side mod en lang, robust gren af træet og binde toppen med snor. Alternativt kan du tage et par pinde og binde dem i en skrå position til træet i en cirkel i de øverste ender, hvilket gør en mere rummelig cirkulær hytte.

Trin 3

Træk en presenning eller andet materiale over dem med stifterne bundet tæt og fastgør kanterne ved at knuse dem ned med tunge sten. Hvis du ikke har et fortelt til rådighed, skal du bruge gran- og fyrretagsgrene, som kan samles i skoven i nærheden, eller grene af løvfældende træer.

Trin 4

Dæk hytten med kviste og grene for at skabe et så tæt tag som muligt. Hytten, der er dækket af grene og grangrene, kan ikke lukkes helt - du kan kun hænge indgangen med en specielt fundet baldakin.

Trin 5

I tilfælde af et telt dækket med et fortelt kan du bruge en lodret stav, der sidder fast ved indgangen, for at komme ind, hvor forteltets kant hviler.

Trin 6

Fjern lukken og sænk forteltet for at lukke hytten. Hytten er klar - som du kan se, er den let at lave, og i tilfælde af en uforudsete situation kan den beskytte dig i skoven mod dårligt vejr og kulde.

Anbefalede: