Farveens Magi Til Stjernetegnene

Indholdsfortegnelse:

Farveens Magi Til Stjernetegnene
Farveens Magi Til Stjernetegnene

Video: Farveens Magi Til Stjernetegnene

Video: Farveens Magi Til Stjernetegnene
Video: Stjernetegn: Løven 2024, Kan
Anonim

Det har længe været kendt, at farver kan påvirke mennesker på forskellige måder. Behandling med farver og nuancer bruges i psykologi og psykoterapi. Tryllekunstnere og esoterikere mener, at hver farve er udstyret med sine egne specielle magiske egenskaber. Og astrologer er af den opfattelse, at hvert stjernetegn har sin egen skygge, som positivt kan påvirke en person og livet generelt.

Farver til stjernetegn
Farver til stjernetegn

I astrologi er det sædvanligt at tilskrive hvert stjernetegn en primær farve. Det anbefales at føje det til liv for at tiltrække held og lykke og gunstige begivenheder, forbedre sundhed og velvære. Ud over hovedfarven er der dog yderligere toner, der afhængigt af stjernetegnets specifikke tegn vil forbedre de positive tendenser i livet.

Farver kan vises i alt: garderobe, tilbehør, interiør, indretning og så videre. Hvilke nuancer svarer til dette eller det andet tegn?

Vædderen

Det første tegn på stjernetegnet er i regi af Mars. Denne planet er forbundet med nuancer af rødt. Derfor anbefales Vædderen at bringe mere rød farve ind i deres liv.

Overfladen af denne tone vil oplade Vædderen med ekstra energi, gøre dem til centrum for alles opmærksomhed og hjælpe med at nå deres mål. For at få succes i arbejdet eller i det personlige liv anbefales folk født under dette tegn at tilføje tøj og tilbehør i røde toner til deres garderobe. Derudover vil rødt have en positiv indflydelse på Vædrenes trivsel, lindre blodproblemer og hovedpine.

Yderligere nuancer til Vædderen er: guld, gul, hvid, blå.

kalv

Hovedfarven i Tyrens liv skal være grøn. Denne tone kan være rig, urteagtig eller uklar, dæmpet, pulveragtig - uanset hvad. Tyren er forbundet med Venus, og denne planet har til gengæld et forhold til naturen. Hvilken anden skygge, foruden grøn, er primært forbundet med planter, urter og blomster? Generelt ingen.

Hvis folk, der er Tyren ved horoskop, tilføjer flere grønne toner til deres liv, vil de hurtigt bemærke en positiv tendens. Grøn farve hjælper Tyren med at blive mere selvsikker, skubbe for at implementere gamle ideer, tiltrække succes og materielt velvære, som dette tegn på stjernetegn normalt er så meget bekymret for. Fysiologisk vil grønne nuancer lindre Tyren fra skulder- og nakkesmerter.

De farver, der også vil påvirke Tyrens liv positivt, er: blå, citron, lilla, rød.

Tvillinger

Tvilling rådes til at foretrække alle slags gule nuancer, fra en rig guldfarve til en dæmpet gullig farve. Kviksølv, under hvis protektion dette stjernetegn er placeret, giver Gemini positive og udviklede kommunikationsevner. Gul vil forbedre disse funktioner.

En sådan tone hjælper Gemini med at koncentrere sig bedre, rydde hovedet og bidrage til fødslen af kreative tanker. Derudover vil gule nuancer tilføje udholdenhed og opmærksomhed til Gemini. Sådanne toner vil have en positiv effekt på arbejdet med indre organer: lever, milt, mave. De vil også styrke immunforsvaret.

Yderligere nuancer for mennesker født under dette tegn er som følger: hvid, lyserød, lyseblå.

Kræft

Hovedfarven i kræftens liv skal være hvid. Det kan dog ikke være rent, men med urenheder. For eksempel er en perlemorfarvet tone perfekt til kræft såvel som en grå skygge. Alle disse farver vil øge indflydelsen fra Månen, som beskytter kræft.

Hvis en person ifølge horoskopet er kræft, bringer disse nuancer ind i sit liv, så vil han være i stand til at udvikle sin intuition, blive smartere og mere kreativ. Derudover vil disse toner forbedre empati, gøre kræft opmærksomme og følsomme over for andre mennesker.

Hvilke andre nuancer kan magisk påvirke kræftens liv? Disse farver er grøn, lilla, sølv.

en løve

Nogle astrologer mener, at den ideelle farve til Leo er en ren rød tone. Andre insisterer på, at dette stjernetegn skal vælge en gylden nuance.

Hvis Leo beslutter at tilføje mere rødt til sit liv, vil han hurtigt bemærke, hvordan hans helbred er forbedret. I dette tilfælde normaliserer denne tone blodtrykket og lindrer hjerteproblemer. Derudover vil han bringe harmoni og levende fornemmelser / følelser i Lvivs liv.

Ved at vælge en gylden nuance styrker Leo deres forbindelse til solen og solenergien. Guld vil tilføje succes, velstand, materiel velvære til dette stjernetegnes liv.

Derudover kan Leo bruge magien i farver som orange og røde, rene gule, blå nuancer.

Jomfruen

Jomfruer rådes til at stole på jordfarver, især brun. Sådanne nuancer tiltrækker held og lykke, positive ændringer og gunstige begivenheder i livet for en person, der er jomfru ifølge horoskopet. Derudover vises stabilitet i livet.

En brun farvetone vil befri jomfruen fra sygdomme, der påvirker benene.

De anbefalede farver til dette stjernetegn overvejes også: grøn, blå, hvid, orange, rød.

Vægt

Vægten styres af en planet som Venus. I dette tilfælde betragtes lyserød dog som den magiske farve. Denne tone afslører Vægten fra en ny side, forbedrer deres bedste kvaliteter, hjælper med udviklingen af tilbøjeligheder og talenter og tilføjer sensualitet og romantik til livet.

Den næstvigtigste for Vægten er den blå tone. Denne skygge vil tilføje lethed til Vægten, hjælpe dem med at træffe beslutninger nemmere og hurtigere. Blå vil bidrage til selvudvikling og personlig / åndelig vækst hos en person, der blev født under det angivne tegn. Derudover kan denne farve tilføje lidt mere balance og stabilitet til en Vægtes liv.

Dette stjernetegn anbefales også at se på nuancer af hvid, lilla, grøn, gul og vand.

Hvilke farver er egnede til forskellige tegn på stjernetegn
Hvilke farver er egnede til forskellige tegn på stjernetegn

Skorpionen

Skorpioner i deres liv skal stole på sort. Vær ikke bange for denne skygge og tro, at den vil tiltrække depression eller sorg. Denne mørke farve afslører de indre evner hos Skorpionen, beskytter repræsentanterne for dette tegn fra ondskab, herunder magiske påvirkninger.

Den sorte skygge hjælper Skorpionen med selvudvikling, stabiliserer trivsel og aflaster ham for mulig auto-aggression (aggression rettet mod sig selv).

Scorpions anbefales også at se nærmere på følgende toner: grøn, lilla, skarlagen, rød, blodrød.

Skytten

Den mest relevante farve til Skytten er lilla (eller lilla). Denne tone passer perfekt til Jupiter - planeten, der beskytter Skytten.

Hvis en person født under det angivne stjernetegn tilføjer flere lilla toner til interiøret eller garderoben, vil dette positivt påvirke hans åndelige udvikling. Denne farve forbedrer intuitionen, hjælper med at afsløre magiske talenter, gør drømme mere levende. Det tiltrækker held og penge ind i en Skyttens liv.

Repræsentanter for dette tegn skal også være opmærksomme på den mørke gule farve, orange nuancer samt lilla og blå farver.

Stenbukken

Stenbukken skal være opmærksom på den grå palet. En grå tone vil bringe harmoni, stabilitet i deres liv, hjælpe med at finde de mest rentable udviklingsveje og korte veje, der fører til de ønskede mål og resultater.

Grå nuancer vil gøre folk født under dette tegn endnu mere ambitiøse. De vil oplade Stenbukken med tillid og beslutsomhed.

Du kan fortynde den grå skala af Stenbukken med toner: blå, brun, sort, gul, burgunder.

Vandmanden

Den dominerende farve i Vandmandens liv skal være blå. Denne skygge hjælper Vandmanden med at blive roligere og mere afbalanceret. Han vil også give repræsentanterne for dette stjernetegn nye ideer, originale løsninger og hjælpe med at se anderledes på forskellige konflikt-, vanskelige eller krisesituationer.

Hvis Vandmanden føler, at han meget mangler inspiration og kreativ energi, er det værd at vende sig til den magiske evner i den blå tone.

Valgfri farver: gul, lilla, ultramarin, hvid, grå.

Fisk

Delikate grønne toner er bedst egnet til Fiskene. Hvis en person med et sådant stjernetegn tilføjer flere grønne nuancer til sit liv, vil han være i stand til at udvikle sine helbredende evner og andre naturlige talenter.

Green giver Fiskene en hidtil uset tilstrømning af inspiration, oplader dem med selvtillid og styrke. Det hjælper også med at berolige følelser, normalisere humør og stabilisere den følelsesmæssige baggrund.

Fiskene rådes også til at se nærmere på nuancer som lyserød, lilla, hvid, blå, grå.

Anbefalede: