Sådan Klipper Du Et Videoklip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Et Videoklip
Sådan Klipper Du Et Videoklip

Video: Sådan Klipper Du Et Videoklip

Video: Sådan Klipper Du Et Videoklip
Video: УКОЛ-ПРИВИВКА, как наказание и благодарность 2024, Kan
Anonim

Uanset hvad du indsamler din video fra, er den baseret på en ret simpel og ligetil handling. Du skal skære fragmenter fra de originale materialer og forbinde dem igen. At skære videofragmenter er mere logisk i det videoredigeringsprogram, som du er vant til at bruge. Selvom selv Movie Maker er velegnet til denne handling.

Sådan klipper du et videoklip
Sådan klipper du et videoklip

Er det nødvendigt

  • Movie Maker-program
  • videofil

Instruktioner

Trin 1

Åbn den video, du vil klippe fra i Movie Maker. For at gøre dette skal du venstreklikke på "Import video" -etiketten i venstre side af programvinduet. I det vindue, der åbnes, skal du vælge en videofil og klikke på knappen "Åbn".

Trin 2

Træk videoen til tidslinjen. Som standard opdeler Movie Maker den importerede video i separate klip, men det er okay. Vælg alle importerede klip ved hjælp af tastaturgenvejen Ctrl + A eller kommandoen Vælg alt i menuen Rediger. Brug kommandoen Føj til tidslinje fra menuen Klip.

Kombiner klipene på tidslinjen, så du ikke bliver forvirret i disse fragmenter. For at gøre dette skal du venstreklikke på det første klip på tidslinjen. Flyt til slutningen af skalaen, og hold Skift-tasten nede, venstreklik på det sidste klip. Brug kommandoen Kombiner fra Clip-menuen.

Trin 3

Find begyndelsen på det fragment, du vil klippe ved at flytte markøren langs tidslinjen eller ved at starte afspilning med knappen placeret under afspillervinduet i højre side af programvinduet. Placer markøren i begyndelsen af klippet og klip videoen ved hjælp af kommandoen Set Cut Start Point fra Clip-menuen. Videosegmentet før dette punkt slettes automatisk.

Trin 4

Find slutningen på den video, du er interesseret i. Placer markøren på dette sted, og brug kommandoen Set Editing Editing Point fra den samme Clip-menu. Videosegmentet, der følger dette punkt, slettes automatisk.

Trin 5

Gem det skårne fragment. Klik på pilen til højre for punktet "Afslut filmoprettelse" i venstre side af programvinduet. På listen, der åbnes, skal du vælge "Gem på computer". Indtast filnavnet, og vælg et sted på din computer, hvor det skårne videofragment gemmes. Klik på "Næste". Vælg indstillingerne for den fil, der skal gemmes. Klik på "Næste". Vent, indtil filen er gemt.

Anbefalede: