Sådan Finder Du Et Videoklip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Et Videoklip
Sådan Finder Du Et Videoklip

Video: Sådan Finder Du Et Videoklip

Video: Sådan Finder Du Et Videoklip
Video: Sådan finder du de udbud du vil byde på Et marked på 300 milliarder kroner venter på dig - Film 4 2024, April
Anonim

Hvis du vil finde et videoklip, kan du bruge flere søgemetoder. Vælg metoder afhængigt af, hvilken information du har om dette videoklip.

Sådan finder du et videoklip
Sådan finder du et videoklip

Er det nødvendigt

  • En computer,
  • Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Brug søgemaskiner til at finde et videoklip på Internettet. Hvis du leder efter et klip på russisk, skal du gå til webstedet for Yandex-søgemaskinen. Hvis du er interesseret i en video på engelsk, skal du søge efter den ved hjælp af Google.com. Find ordet "Video" over søgefeltet på webstedet, og klik på det. Sidesiden for videoklip-databasen åbnes. Indtast navnet på klippet i søgefeltet, og klik på knappen Bekræft. Hvis der findes en passende fil i databasen, vises den på siden.

Trin 2

Du kan finde det nødvendige videoklip på Internettet ved hjælp af ressourcen youtube.com. Det er den mest besøgte videoportal i verden. Når du har indtastet denne ressource, skal du være opmærksom på den øverste del af webstedet. Den indeholder et langt rektangulært vindue til indtastning af en søgeforespørgsel. I enden af rektanglet er der et miniaturetastatur. Med dens hjælp kan du skrive tekst ved at klikke på de ønskede virtuelle nøgler med musen. Når du har skrevet titlen på videoklippet, skal du klikke på knappen Søg i venstre ende af søgefeltet. I det vindue, der vises, vil du se en liste over fundne videoklip. Hvis det ønskede klip ikke er øverst i vinduet, skal du rulle gennem hele siden med musen. Nederst på listen kan du se talknapperne. De svarer til sider med fundne videoklip.

Trin 3

Måske vil du finde dit mistede videoklip på din computer. Brug søgefunktionen til at gøre dette. Hvis du har et Windows-operativsystem, skal du klikke på Start-knappen og vælge Find. I rullemenuen vises ordene "Filer og mapper". Vælg det. Indtast navnet på klippet i venstre del af vinduet, der åbnes. Hvis du ikke kan huske navnet, skal du indtaste nogle videofiludvidelser. De skal indtastes på en bestemt måde. Først sættes en periode, og derefter skrives filtypen. Klik på knappen "Find", og find det ønskede videoklip i højre side af vinduet.

Anbefalede: