Sådan Finder Du Kunstneren Af en Sang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Kunstneren Af en Sang
Sådan Finder Du Kunstneren Af en Sang

Video: Sådan Finder Du Kunstneren Af en Sang

Video: Sådan Finder Du Kunstneren Af en Sang
Video: Benny Jamz, Gilli, Kesi - Ibiza ft. B.O.C 2024, April
Anonim

Da det ofte sker, at vi hører en sang i radioen eller på gaden, kan vi virkelig godt lide den, men ak, vi kender hverken kunstneren eller navnene på sangene, hvilket betyder, at vi ikke kan finde det på nogen måde. Situationen er virkelig kendt for alle, men der er en vej ud af den.

Sådan finder du kunstneren af en sang
Sådan finder du kunstneren af en sang

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har husket et par ord fra sangen, så prøv at indtaste dem i en hvilken som helst søgemaskine. Du må hellere bruge Google, det giver flest resultater. Hvis sangen er på russisk, skal du tilføje ordene "lyrics", og hvis det er på engelsk, så "lyrics".

Trin 2

Hvis du har set en del af et videoklip, så prøv at indtaste beskrivelsen i en søgemaskine eller rettere henvise til et musikforum - der er ofte lignende emner om dem. Måske vil nogen fra medlemmerne af forummet fortælle dig en sang.

Trin 3

Hvis du husker nøjagtigt på hvilken radiostation og hvornår sangen blev spillet, så prøv at gå til radiostationens websted, de skriver ofte en liste over de nyeste sange der. For beboere i Moskva og Skt. Petersborg er der også tjenester moskva.fm og piter.fm.

Trin 4

Hvis du har hørt en sang i en film, og du kender dens navn, skal du bare søge på internettet efter en liste over lydspor til den film. Der vil du helt sikkert finde den sang, du har brug for.

Trin 5

Tjenester https://www.midomi.com/ og https://www.musipedia.org/query_by_humming.html kan hjælpe dig, hvis du har en mikrofon og et øre til musik. Der kan du nynne din yndlingsmelodi

Trin 6

Hvis du har en lydfil med en sang eller et fragment af den, skal du bruge tjeneste

Trin 7

Hvis du endda kan gætte navnet på kunstneren eller titlen på en sang eller et stykke musik, så brug igen søgemaskinen. Hvis du prøver at finde klassikere, er Mozarts bedste værker."

Trin 8

Hvis du ikke kan genkende lydfilen på din egen computer, vil MusicBrainz-tjenesten og MusicBrainz Tagger-programmet komme til nytte.

Trin 9

Prøv at gå til populære tjenester, der leverer mp3-filer. Hvis den sang, du har hørt, er populær nok, kan den muligvis vises i sektionen Popular på et sådant sted.

Trin 10

Der er en sms-tjeneste "Mobile Expert". Hvis du er i nærheden af lydkilden, skal du ringe til 0665. Derefter afbrydes forbindelsen, og lidt senere modtager du navnet på sangen og kunstneren på din telefon.

Held og lykke i din søgning, og må din yndlingsmusik altid være med dig!

Anbefalede: