Sådan Laver Du En Mat Farve I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Mat Farve I Photoshop
Sådan Laver Du En Mat Farve I Photoshop

Video: Sådan Laver Du En Mat Farve I Photoshop

Video: Sådan Laver Du En Mat Farve I Photoshop
Video: Что умеет НОВЫЙ ADOBE PHOTOSHOP 2021 2024, April
Anonim

Adobe Photoshop har flere værktøjer til at give et billede eller en del af det en mat effekt. Her vil vi se på en af dem - anvendelse af Gaussian Blur-filteret.

Sådan laver du en mat farve i Photoshop
Sådan laver du en mat farve i Photoshop

Er det nødvendigt

Russificeret version af Adobe Photoshop CS5

Instruktioner

Trin 1

Start Adobe Photoshop, og åbn ethvert foto i det. For at gøre dette skal du klikke på menupunktet "Filer" og derefter i rullemenuen "Åbn" (eller mere simpelt - brug Ctrl + O-tasterne). I det vindue, der vises, skal du vælge den ønskede fil og klikke på "Åbn".

Trin 2

I øjeblikket er der kun et lag i dokumentet - dette er dets baggrund. Klik på Lag> Nyt> Lag (eller Skift + Ctrl + N) for at oprette et andet lag. I det vindue, der vises, skal du straks klikke på "OK".

Trin 3

Vælg værktøjet "Rectangular Marquee" (genvejstast M, skift mellem tilstødende elementer - Shift + M), og brug det til at vælge et område i billedet, f.eks. Det nederste, som i illustrationen ovenfor. Lav hvid til hovedfarven, aktiver fyldningsværktøjet (G, skift - Skift + G) og mal over det valgte område ved at klikke indeni det med venstre museknap.

Trin 4

På fanen "Lag" skal du højreklikke på "Lag 1" (det blev oprettet af dig i andet trin i vejledningen) og vælge "Blandingsindstillinger". I feltet "Opacitet", indstillet fra 20% til 40%, efterlader du resten af parametrene uændret efter eget skøn. Skift til stregstilen, der er nederst på listen over stilarter, og indstil opacitet til ca. 20%. Det valgte område får en hvidlig farvetone.

Trin 5

Aktiver baggrundslaget i listen over lag, klik på Filter> Sløring> Gaussisk sløring, indtast cirka 35 i feltet Radius, og klik på OK. Det valgte område bliver mat.

Trin 6

For at gemme resultatet skal du klikke på menupunktet Filer og derefter Gem som (eller trykke på Ctrl + Skift + S-tastekombinationen), vælge en placering, du vil gemme, navngive den fremtidige fil på en eller anden måde, angive Jpeg i feltet Filtype og klikke på Gem.

Anbefalede: