Sådan Lærer Du Hurtigt At Spille Elektrisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Hurtigt At Spille Elektrisk Guitar
Sådan Lærer Du Hurtigt At Spille Elektrisk Guitar

Video: Sådan Lærer Du Hurtigt At Spille Elektrisk Guitar

Video: Sådan Lærer Du Hurtigt At Spille Elektrisk Guitar
Video: Lær At Spille Guitar | Lektion 1 | - Fingerstilling + Plekter + Temaer 2024, April
Anonim

Grundlaget for rockmusik er at spille elektrisk guitar. Dette instrument adskiller sig radikalt fra den klassiske guitar. Men at lære at spille det er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Det er selvfølgelig ønskeligt at have erfaring med at spille "klassikerne". Derefter kan du lære at spille elektrisk guitar uden store vanskeligheder.

Sådan lærer du hurtigt at spille elektrisk guitar
Sådan lærer du hurtigt at spille elektrisk guitar

Instruktioner

Trin 1

Lær det grundlæggende ved at spille den elektriske guitar Dette er primært to grundlæggende måder at transmittere lyd på. Den første spiller i femtedele. For at gøre dette skal du købe et specielt akkordkort - femtedele. Disse akkorder hjælper med at styre sangens rytme. Enkelheden med disse akkorder er, at du kun bruger to eller tre fingre. For at opretholde rytmen kan du køre en sådan femtedel over hele guitarens hals og skabe musik "efter øret". Lær et par femtedele og øv spillet i et par dage. Derefter skal du gå videre til den næste måde at spille på.

Trin 2

Øv dig solo I modsætning til den første metode er solo den sværeste del at spille. Dette kræver uges træning, og ideelt set kræver det flere måneder. Solospilning handler om at spille noter hurtigt. Guitaristens fingre glider over gribebrættet inden for de første tre strenge. Begynd at træne skalaen. Den enkleste skala at udføre er som følger: klem den første bånd af den første streng, slå den, og klem den anden bånd, den tredje. Tryk derefter på strengen i omvendt rækkefølge (4, 3, 2, 1). Flyt op i strengen.

Trin 3

Komplicere skalaerne Gå til standardskalaen do, re, mi, fa, sol, la, si. Så snart du nøjagtigt kan ramme strengene uden at se på dem, skal du fremskynde rytmen. Ideelt set skal du spille på skalaen på ikke mere end 3-4 sekunder. Alt dette kommer selvfølgelig med praksis. Husk, at skalaen kan spilles over gribebrættet. Gå gradvist videre til solodele fra berømte musikere. I teorien kan du vælge en solo-del til enhver sang.

Trin 4

Øv at spille med et valg I modsætning til klassisk guitar, på en elektrisk guitar, bliver strengen ikke plukket med fingrene, men med et valg. Derfor er lyden speciel. Prøv at ramme strengene med fingrene og et valg. Du vil straks bemærke forskellen. Når du spiller femtedele, slås valget på de strenge, der er fastspændt i den givne akkord.

Anbefalede: