Sådan Lærer Du At Spille Elektrisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Spille Elektrisk Guitar
Sådan Lærer Du At Spille Elektrisk Guitar

Video: Sådan Lærer Du At Spille Elektrisk Guitar

Video: Sådan Lærer Du At Spille Elektrisk Guitar
Video: Lær At Spille Guitar | Lektion 1 | - Fingerstilling + Plekter + Temaer 2024, April
Anonim

Elektromusiske instrumenter er en syntese af kunst og videnskab. Det mest populære instrument i denne familie er den elektriske guitar. Fysikere og tekstforfattere fra 15 år gamle drømmer om at spille det eller spiller det allerede. Hvis du også ønsker at deltage i den unge kultur, der optræder på dette instrument, skal du først beslutte, hvilken del du skal udføre i gruppen - rytmisk eller solo.

Sådan lærer du at spille elektrisk guitar
Sådan lærer du at spille elektrisk guitar

Er det nødvendigt

  • Elektrisk guitar;
  • Combo forstærker;
  • Effektprocessor;
  • Kabler.

Instruktioner

Trin 1

Guitaren kan udføre funktionen af en solo eller et ledsagende instrument. For nylig er der frigivet guitarer med et øje for både musikstil og instrumentets rolle i en gruppe, især har rytmeguitarer en rigere lyd.

Hvis du vil beherske begge guitarfunktioner og begynde med akkompagnement, så husk at der er to hovedtyper af akkompagnement på guitaren: slående og sprængende. I begge tilfælde griber venstre hånd i strengene ved de tilsvarende bånd, forskellene vises i højre.

I en kamp passerer valget i højre hånd samtidigt (eller næsten samtidigt, så vidt muligt og passende i et bestemt stykke) ovenfra eller nedenfra langs alle strengene. I den anden version er kun en sekventiel bevægelse fra streng til streng mulig, hvilket resulterer i en noget harpelyd.

Trin 2

Teknikken med solospil er meget mere kompleks og varieret. Som regel spiller soloinstrumentet en monofonisk melodi, så i øjeblikket er kun én streng involveret, kun en lyd. Dette betyder, at dens klangfarve, teknikken til udtrækningen skal være sådan, at lytteren lytter til dig med en åben mund. Solospilteknikker er bøjning (spillestrengen trækkes frem og tilbage over nakken), glider (fingeren glider langs strengen til hovedet, derefter til kroppen), banker, mange triller osv Derudover kan du vælge effekter på processoren for at give guitartonen en bestemt farve.

Anbefalede: