Sådan Laver Du En Flaske Salt Til Dekoration

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Flaske Salt Til Dekoration
Sådan Laver Du En Flaske Salt Til Dekoration

Video: Sådan Laver Du En Flaske Salt Til Dekoration

Video: Sådan Laver Du En Flaske Salt Til Dekoration
Video: Sådan laver du en marcipanrose I Mette Blomsterberg 2024, Kan
Anonim

En smuk flaske med flerfarvet salt ser meget smuk ud i interiøret og dekorerer almindelige værelser med sin lysstyrke. Det er bedst at lave en flaske salt med dine egne hænder, da du kan vælge nuancer til dit eget farveskema, så det passer perfekt ind i rummet eller skrivebordet.

Sådan laver du en flaske salt til dekoration
Sådan laver du en flaske salt til dekoration

Er det nødvendigt

  • - groft salt
  • - farveblyanter
  • - gouache
  • - gennemsigtig glasflaske
  • - tragt

Instruktioner

Trin 1

Tag den mængde salt, du har brug for, og del det i lige store dele. Der skal være så mange stykker, som du vil lave farver. Spred det i behagelige dybe skåle. Skålene skal være tørre.

Trin 2

Lad os nu gøre det lysere og lysere salt. For at gøre det lyst skal du tage gouache og 50-100 ml vand. Fortynd gouachen i vand, indtil der opnås en rig farve. Sørg for, at der ikke er klumper i vandet. Lav løsninger i forskellige farver på denne måde.

Trin 3

Tilsæt gouacheopløsningen til saltet, rør alt grundigt med en gaffel, så der ikke er lette klumper, og farven er ensartet i hele massen. Tør saltet godt. For at fremskynde processen kan du tørre den i ovnen.

Trin 4

Lad os nu komme ned til de svage farver. Tag de resterende skåle salt og farveblyanter. Begynd at røre saltet med farveblyanter og farve det. Alternativt kan du male farveblyanterne og blande godt med salt.

Trin 5

Lad os nu komme ned til den mest interessante del af at skabe en dekorativ saltflaske. Placer alle skåle med farvet salt ved siden af hinanden, hæld salt i forskellige farver i flasken en efter en, skab forskellige kombinationer, varier mængden af tilsat salt, det bliver mere interessant.

Trin 6

Når flasken er fyldt, skal du lukke den tæt for at forhindre fugt i at komme ind. Eventuelt kan du arrangere flasken udenfor. For eksempel kan du pakke en tæt tråd rundt om halsen og vedhæfte dekorative blomster, skaller eller hvad der passer til dit interiør til selve flasken med varm smeltelim.

Trin 7

Gør-det-selv dekorativ flaske med salt er klar. Placer det på hylderne, skrivebordet, skabet og beundre et så simpelt og originalt møbel!

Anbefalede: