Hvordan Man Tegner En Plakat Til Det Nye år

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Plakat Til Det Nye år
Hvordan Man Tegner En Plakat Til Det Nye år

Video: Hvordan Man Tegner En Plakat Til Det Nye år

Video: Hvordan Man Tegner En Plakat Til Det Nye år
Video: Зловещая пуповина и финал в 21 таинство ► 12 Прохождение Silent Hill 4: The Room (PS2) 2024, April
Anonim

Nytårsplakat er en af attributterne til festlig dekoration. De kan dekorere en matinee i børnehaven, et diskotek i skolen eller en fest derhjemme. Dette er en lykønskning til alle på én gang, som vil muntre op allerede inden fejringens start. Og på kontoret vil en nytårsplakat lyse op på arbejdsdage i forventning om årets vigtigste nat.

Hvordan man tegner en plakat til det nye år
Hvordan man tegner en plakat til det nye år

Er det nødvendigt

  • - Whatman ark;
  • - Tape;
  • - Gouache;
  • - Børster
  • - Markører;
  • - Farvet papir
  • - Glitter gel;
  • - Tinsel;
  • - Vat.

Instruktioner

Trin 1

Afhængigt af den krævede størrelse, tape det passende antal Whatman-papirark sammen. På forsiden skitserer påskriften "Godt nytår!" Med blyant. eller ethvert andet, dikteret af din fantasi og egnet til lejligheden. Mal over bogstaverne med gouache eller markører. Dette kan gøres i en farve eller skifte mellem forskellige (sidstnævnte mulighed er velegnet til et børnefest). I stedet for maling kan du bruge farvet papir - klip bogstaver ud af det og lim på whatman papir.

Trin 2

I det resterende rum tegner du nytårstegnene med en blyant - julemanden med en taske, en snemand, et juletræ med legetøj. I stedet for en hel gran kan en lille plakat skildre en grankvist med et par bolde. Når alle linjer er rettet, skal du gå videre til farvning. Store figurer kan tegnes på separat Whatman-papir og derefter klippe og indsætte i hjørnerne eller bundkanten af hovedplakaten. Det viser sig, at f.eks. Ikke julemanden står på plakaten, men ved siden af ham.

Trin 3

Tilføj snefnug, du kan tegne dem uden en foreløbig blyantskitse - bare blå eller blå gouache for at få et smukt udvalg af former. Ligesom bogstaver vil snefnug skåret af papir se usædvanligt ud. Sne flager kan også laves af bomuldsuld - rull små tætte klumper op og lim de rigtige steder.

Trin 4

Lav bomuldsuld til julemanden til skæg og pels på en hat. Pynt bogstaverne med små stykker vat - som om de var dækket af sne. For at afslutte det skal du belægge bogstaverne med glittergel. Glitter kan bruges som en ramme, men kun hvis den ikke overbelaster plakaten.

Trin 5

Ud over den traditionelle plakat på papir kan du gøre den til en luftig version. Skær bogstaver, snefnug og figurer tegnet separat, og fastgør dem med tape eller tråde i den ønskede rækkefølge (forbind fragmenterne, så de næsten ikke rører ved hinanden). Du får brug for lidt flere snefnug for at fylde det tomme rum, men jo mere interessant bliver plakaten.

Anbefalede: