Ilya Glinnikovs Personlige Liv Efter Showet "Bachelor"

Indholdsfortegnelse:

Ilya Glinnikovs Personlige Liv Efter Showet "Bachelor"
Ilya Glinnikovs Personlige Liv Efter Showet "Bachelor"

Video: Ilya Glinnikovs Personlige Liv Efter Showet "Bachelor"

Video: Ilya Glinnikovs Personlige Liv Efter Showet
Video: СИМУЛЯТОР БОМЖА | СИМУЛЯТОР СВИДАНИЙ | СИМУЛЯТОР РОССИИ ► 1 ИГРОШЛЯПА 2024, April
Anonim

Ilya Glinnikov mødtes efter vinderen af showet i næsten et år efter "Bachelor" -projektet. I vinteren 2018 blev parrets adskillelse officielt annonceret. I dag er skuespilleren på jagt efter sin anden halvdel.

Ilya Glinnikovs personlige liv efter showet
Ilya Glinnikovs personlige liv efter showet

Der var mange rygter om Ilya Glinnikovs personlige liv inden "Bachelor" -projektet. Den mest mindeværdige var romantikken med Aglaya Tarasova. Parret skændte ofte om skuespillerens jaloux. Han postede ofte sine fotos med en billedtekst om, at han var klar til at tilgive forræderi og genoprette tilliden. Han sagde, at han har et privatliv, men detaljerne for medierne forblev skjulte.

Da parret brød sammen, besluttede Ilya at prøve sig på "Bachelor" -projektet. Blandt 25 deltagere valgte jeg en tidligere art director, en blondine fra Moskva. I henhold til kontraktens vilkår kunne de ikke reklamere for deres forhold, før publikum så den endelige del af programmet.

Ilya Glinnikov og vinderen af showet "Bachelor" Ekaterina Nikulina boede sammen i næsten et år. Fans forventede, at parret skulle annoncere brylluppet, men deres forhold sluttede brat. I lang tid kunne kunstneren ikke finde sin soulmate. På sættet måtte han træffe et vanskeligt valg.

Ilya og Ekaterina efter projektet

Glinnikov sagde, at han ikke engang forventede, at i hverdagen med Catherine ville alt være så godt. De tilbragte tid sammen, læste bøger og så film. Pigen tog sig af sin kæreste, da han var på krykker. Et par måneder senere begyndte medierne at tale om det kommende bryllup. Skuespilleren sagde selv, at han planlægger at fejre brylluppet i Georgien uden en storslået fest, kun i slægtninge og venner.

Da en vielsesring dukkede op på Ilya Glinnikovs finger, foreslog fans, at parret i hemmelighed blev gift. Denne begivenhed forblev uden kommentarer fra stjernerne, men snart gik de på en rejse før brylluppet til Marianerne. På ferie præsenterede Ilya en ring til sin elskede. Der er kun et rejsebillede i det offentlige domæne. Ilya og Katya foretrak at opføre sig med tilbageholdenhed og frygtede tilsyneladende almindelig menneskelig misundelse.

Efter et stykke tid sagde vinderen af showet, at der blev taget en fælles beslutning om at bryde op. Ifølge Katya skyldtes dette, at liv tog forskellige veje. Nogle kilder nævner, at spørgsmålet om afsked opstod, efter at pigen igen optrådte hjemme om morgenen, ikke helt ædru.

I midten af september 2017 spredte medierne oplysninger om Ilyas skænderi med sin valgte. Som et resultat blev den 32-årige skuespiller indlagt på hospitalet. Men parret benægtede disse oplysninger, og Glinnikov selv var i Georgien på det tidspunkt.

Alle meddelelser viser, at de unge besluttede at forblive venner. Nu er Nikulina engageret i musik, hun planlægger at frigive sit første soloalbum. Ilya bemærkede, at han aldrig havde et forhold, der opstod under unaturlige forhold. Men de var i stand til at holde ud i lang tid på trods af den øgede opmærksomhed fra alle sider.

Ilya Glinnikov i 2018

I øjeblikket er Ilyas familie forældre og en yngre bror. Skuespilleren er igen på udkig efter en anden halvdel. Hun forfølger aktivt sin karriere. Så i 2017 medvirkede han i serien "Force Majeure", vil spille hovedrollen i serien "Kholop". I den er han repræsenteret som en repræsentant for den "gyldne ungdom", som hans far sender til landsbyen for genuddannelse.

Tidligere i et interview sagde stjernen: "Jeg blev gift … I et erhverv!". Efter hans mening er du nødt til at blive gift, når der er et fundament. Der er stadig meget arbejde at gøre for dette. Imidlertid har skuespilleren mange fans. Han beskrives som "en ekstraordinær skuespiller", "talentfuld, lys og blid." På trods af ønsket om at skjule sit personlige liv præsenteres det meste af informationen på hans personlige Instagram-side. På det deler skuespilleren interessante øjeblikke fra sit personlige liv og arbejde, forsøger at besvare spørgsmål fra fans.

Anbefalede: