Hvem Er Tiziano Ferro

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Tiziano Ferro
Hvem Er Tiziano Ferro

Video: Hvem Er Tiziano Ferro

Video: Hvem Er Tiziano Ferro
Video: Tiziano Ferro - Accetto Miracoli 2024, Marts
Anonim

Tiziano Ferro er en sanger, komponist, digter og sangskriver oprindeligt fra Italien. Har udgivet 5 musikalbum. De fleste af dem blev platin i musikerens hjemland, og han modtog selv forskellige priser, herunder i 2004 og 2006 blev han udnævnt til "Bedste italienske kunstner".

Hvem er Tiziano Ferro
Hvem er Tiziano Ferro

Kort biografi og familie

Den fremtidige berømte sanger blev født i byen Latina nær Lazio (Italien) i slutningen af vinteren den 21. februar 1980. Hans forældre havde intet at gøre med kreativ aktivitet. Juliana Ferro, mor til artiklens helt, var engageret i husholdning og opdragelse af børn. Landmåler Sergio Ferro er far til musikeren. Tiziano er ikke det eneste barn i familien; han har en yngre bror ved navn Flavio. Aldersforskellen er 11 år.

Fra en tidlig alder begyndte Tiziano at engagere sig i musikalske aktiviteter. En julegave serverede alt. Kærlige forældre præsenterede en 5-årig dreng for en legetøjssynthesizer. Barnet blev så båret af sin nye hobby, at han begyndte at skabe sine første sange og indspille dem på en båndoptager. I fremtiden blev to kompositioner "Heaven" og "Eyes", skrevet af forfatteren i en alder af 7 i 1987, inkluderet i albummet "Nessuno è solo" som hemmelige spor.

Allerede som teenager blev Tiziano interesseret i afroamerikansk musik, dens rytme og humør. På det tidspunkt var han 16 år gammel, og det var 1996. Denne hobby skyldtes, at han blev medlem af gospelkoret i Latina.

Omkring 1997 modtog han et af sine første job - han blev ansat som annoncør for lokale radiostationer. Derudover studerede han fjernkopiering af film.

I 1999 deltog han i San Remo Festival. Jeg deltog i 12 finalister, men desværre lykkedes det mig ikke at tage prisen.

Samme år tog han eksamen fra Ettore Majorana Lyceum i byen Latina og besluttede at komme ind på universitetet "La Sapienza" i hovedstaden i Italien som ingeniør.

I 2000 skrev forfatteren kompositionen "Angelo mio".

Karriere og album

2001 var et gennembrud for Tiziano. Han har med succes underskrevet en EMI-kontrakt. Den 22. juni samme år indspillede han sporet "Xdono", som kom ind i den italienske hitparade. Og allerede den 26. oktober udgives det første album "Rosso relativo". Han modtog stor succes i musikerens hjemland og solgte derfor allerede i 2002 til forskellige europæiske lande. Og efter udgivelsen af versionen i spansk og Latinamerika.

Det andet album med den usædvanlige titel "111" blev udgivet den 7. november 2003. Modtaget straks 2 sprogversioner, italiensk og spansk. Som et resultat toppede albummet musiktoppen i Mexico og blev certificeret platin 4 gange i Italien.

Specielt til de olympiske lege i 2004 indspillede han sporet på engelsk "Universal Prayer" i en duet med sanger Jamelia.

Indtil 2005 boede Tiziano Ferro i Mexico, hvor han fik uddannelse og forbedrede sit spansk.

Derefter udgav musikken yderligere 3 album: "Nessuno è solo" (2006), "Alla mia età" (2008), "L'amore é una cosa semplice" (2011).

Anbefalede: