Sådan Bestemmes En Heldig Billet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes En Heldig Billet
Sådan Bestemmes En Heldig Billet

Video: Sådan Bestemmes En Heldig Billet

Video: Sådan Bestemmes En Heldig Billet
Video: Disse stjernetegn tegner en heldig billet i juli 2021 2024, Kan
Anonim

En person ønsker at være lykkelig, så folk prøver at få fat i et held på alle tilgængelige måder. En af dem er heldige billetter, som ifølge urbane legender burde bringe held og lykke til deres ejer.

Sådan bestemmes en heldig billet
Sådan bestemmes en heldig billet

Instruktioner

Trin 1

Lucky Ticket er en populær tro baseret på det numerologiske spil med numrene vist på billetten. Den heldige billet skal bestemt modtages tilfældigt. Det er ønskeligt, at billetnummeret er sekscifret, men nogle metoder kan bruges på tal med et ulige antal cifre.

Trin 2

Der er flere måder at identificere en heldig billet på. Moskva-versionen er, at summen af de første tre cifre i det sekscifrede kuponnummer skal være lig med summen af de sidste tre. Denne fortolkning er den mest almindelige.

Trin 3

Mindre populær, men stadig eksisterende Leningrad-version. Ifølge ham er den heldige billet, hvor summen af de lige tal i antallet svarer til summen af de ulige.

Trin 4

En anden måde at identificere en heldig billet på er at tælle summen af hvert par tal. Hvis de er lige, så giver pasningen dig held og lykke.

Trin 5

Symmetri spiller også en vigtig rolle i bestemmelsen af den heldige billet. Ejeren af kuponen vil helt sikkert være heldig, hvis antal de første tre cifre falder sammen med de sidste tre.

Trin 6

Hvis de sidste tre cifre i en spejlsekvens gentager de første tre, er en sådan billet også heldig.

Trin 7

Prøv at tilføje, trække fra, multiplicere og dele numrene i dit billetnummer. Hvis du i løbet af matematiske operationer stadig får nul, er du ejer af en heldig billet. Jo færre handlinger du var nødt til at tage for at gøre dette, jo højere var "lykkeindikatoren" for billetten.

Trin 8

Det er ikke nok bare at finde en billet med den rigtige kombination af tal for at være lykkelig. Ifølge legenden skal en sådan kupon opbevares og bæres med dig overalt - i din tegnebog eller tasklomme. Hvis du ikke ønsker at samle ubrugelige genstande, er der en anden mulighed. Heldig kupon at spise. Og så vil du helt sikkert være heldig.

Anbefalede: